IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zoli105
    Tyű ez beszarás!!xD Megmondja a tutit a papa!xD sokat nevettem rajta de látszik hogy jó szándékú az öreg!

acidrain:
    hát igaza van neki és sajnos ez a mi országunkra is igaz!:( Amúgy az összes volt és mostani politikust felelősségre kéne vonni csak hát úgy járnánk mint a lengyelek !Ott is megtörtént a dolog majd az oroszokhoz menve lelőtték a gépüket és ezzel az egész kabinet odaveszett és a lengyeleket szószerit lefejezték!:((de itt gondolom közrejátszott hogy az USA rakéta védelmet akart telepíteni a lengyelekhez!)De elég ironikus ha jól emlékszem ott zuhant le a gép ahol a Ruszkik 1940 elkövették a Katyni vérengzést !
    De én azt mondom hogy igen a talpunkra kéne állni de szerintem bekés úton tuti nem menne mert az egész vezetői réteget(politikusok , Multik stb.!) felelősségre kéne vonni és ameddig a rendőrség és a katonaság (bár ezt nem tudom biztosan!) az ő utasításukat lesi (gondolok itt a Budapesti tüntetésekre pl 2006 október 26.-a) addig nincs esély vagy ha lenne akkor durva belharcok lennének! Na de a magyar nép türelmes és ameddig tűri a megszorításokat és elhiszi a hazugságokat addig ez a helyzet lesz!
    U.T.: Bocsi ha netán elfogult voltam de látom hogy a szüleim halálra dolgozzák magukat azért a kevés kis pénzért, és tudom hogy ez vár rám de sajnos egy kis porszemként nem tehetek semmit!:(