IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Én nem is a pilóta beszámolójára írtam ezt, hanem a magyarázatra, amit a tv-sek kreáltak hozzá. Ő biztos így élte meg, hogy repül magasan, lát egy szarban lévő havert, leborít, alíg bírta felhúzni, majd megjelent egy 109-es, azt kiollózta, és elhúzott haza. De hogy hangsebesség, meg dinamikus átesés, meg mittudoménmi :)

Az egyébként a P47-ről is olvastam/hallottam valahol, hogy 5000 alatt ha nem alapgázzal borítottak le, akkor nem jött ki a földig...

Ez a műsor is olyasmi, mint amikor 109-es azért nem volt jó vadászgép az egyik "versenyükben", mert szűk volt a futó nyomtáv, és "a gépek több mint a felét fel és leszállásnál vesztették el". Ez viszont egyszerűen nem igaz. Egyébként a nála "jobb" Spitnek is ilyen keskeny, csak annak nem volt olyan erős a hajtóműve, hogy elcsavarja a gépet? (de, de azért jól hangzik :)). Az, hogy mennyi gépet lőttek le vele, az egy vadászgépnél mellékes.