IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Ne foglalkozz vele😊 Van ilyen.
Minap rommá lõttem egy P47 -et (valószínûleg nem elég ügyesen) mert még forgolódott ,oszt egyszer csak , PK ra lõtt egy spit. Tanulság!!!
Nem leállni harcolni,ha az elsõ támadás nem sikerül,fõleg ha sokan vannak,hanem húzni el a francba.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Megpróbáltam visszamenni a játékba, de mintha be se lett volna kapcsolv a a gép, egyszóval nem jött vissza a gép és csak újraindítással tudtam megszüntetni. Mondjuk kicsit kár mert 2 Zerot lõttem le, deh majd holnap újra lefutom.

Nohab
Megpróbáltál még egyszer visszamenni a játékba? Vagy még egyszer megpróbáltad a küldetést?
Hello!

Van egy olyan gondom, hogy ma este karrier módban Chichi Jima-n végigvittem az elsõ küldetést, leszálltam és amikor a köv. küldetés generálására értem volna a monitor kikapcsolt. Vagyis NO SIGNAL-t irt ki. Mit lehet ezzel kezdeni?

Legalább Te ne idegesíts... 😊
Valamivel (50-100km/h között) sebességgel utolértem, húzott egy olyan emelkedõ-jobbfordulót, hogy a fele ívet sem tudtam tartani, mert befeketedtem... Rá nem hat a túlterhelés ???
Persze mire mire kitisztult minden, a Mossie meg 2 Shitfire már a s.ggemben volt...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Ügyes volt😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nem vettem fel tracket, de áruljátok már el: hogy a fészkes fenében vert meg engem (Fóka A6) fordulóharcban egy Moszkító????

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Most egy pár napig nem leszek. Családi vakáció készül holnaptól, ha sikerül a szállást is elintézni. Jó leszállást mindenkinek !

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Ha valorozok akkor a saját szerverén. (67.106.81.137:8761)
Te hol szoktál ?

Ha lesz egyszer egy nagy, hideg házam, mindenképp megcsinálom😉

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Trucker39
Nálam a monitor keret szélessége 12 mm. Ezért nem fogok külön lakásfütö berendezéseket (ld. irásvetitök) "beszereztetni" és beüzemelni. A keret kb. az elsö egy-két napon volt zavaró. Azóta fel sem tünik. Megfelelö monitor elhelyezéssel csak egy keret látható, nem kettö.

Nem is hülyeség...
A három írásvetítõ képét jobban egymás mellé tudod illeszteni, s nem lenne ott a monitor kerete.

Most néztem szét a "teszvesz"-en.

15" TFT: 10kHuF
Írásvetítõ: 5kHuF

Már csak a szabadidõ hiányzik hozzá...

Jó, hogy látlak...
Melyik TS-en szoktál lenni?

Három írásvetítõ?😊

Néha tényleg jobb még az is, ha ketten vannak..😄

Trucker39
Ha a "barnabörü rapper gyerekekre " gondoltatok, nincs ilyen ismerösöm.

A másik gond ezzel a a vetitös dologgal, hogy ugyan minden nagyobb lesz, de nem lesz nagyobb a kitekintés szöge. Vagyis semmivel sem lesz elörébb az egyszeri pilóta.

Maradok a már bevált modszer (TH2Go) mellett 😊

Tegnap emelkedés közben rámfordúlt 2 spit. Leborítok nyomom ami a csövön kifér egészen 0-ig. Sebesség 700 fölött motor forr. Jönnek utánam. Hátra-hátranézve szemlélem õket. Egyszer csak az egyik lángolva becsapódik. Aztán a másik is csak láng nélkül. Szépen összeakadtak(nem volt más a közelben). Red -2 gép.

Sanyix
Max mondja a kedves familiárisan hiperpigmentált ismerõs, de szállítás közben elõugrik egy fekete lyuk, és eltûnik valahol a cucc 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ha van "nem az idén barnult" ismerõsöd, szerintem hoznak egyet valamelyik iskolából... <#nyes>

Trucker39
Nincs irásvetitöm 😊

Én is elgondolkoztam azon, hogy inkább egy pedál kellene VGA helyett...

MÁS:

Újabb projekt(or) vállalkozó kedvû szobapilótáknak...

ITT

Sanyix
Ezen a teszten is látszik hogy sokkal gyorsabb, pedig a tesztelt játékok nagy része sponsored by nvidia, és a 48xx driver még mindig kezdetleges. Ezt a nem hajtja ki dolgot hagyjadmár, nekem is radeon 3850 van "úccsehajtjakialapórajelen" 4400+-os x2-vel. Ahhoz képest meg több játék közben, hallom hogy belassít a prociventi, ami ugye azt jelenti nem melegszik eléggé, tehát nincs kihasználva a proci. És tényleg nincs. Ja mondjuk nem codozom minimum grafikán, mert ott ugye kell a proci ahhoz hogy a gpu-ból kihajtsa a 54545 fps-t 😊

Egyébként én nem cserélnék 8800gt-t, mert mire nem elég az? Majd ha jönnek az igazi dx10-es, és a dx10.1-es játékok, akkor kell rajta elgondolkozni, mert az elõbbiben siralmas teljesítményû, a másodikat meg nem tudja. Memória meg szinte semmit sem számít, különben az amd procik lennének az überek sok játékban (integrált memóriavezérlõ), de nem.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Trucker39
A kétprocesszoros témához meg azt tudnám javasolni, hogy ki kell próbálni. Nálam ugyan intel dualcore proci van, tehát csak ebben tudok nyilatkozni. Az alábbi linken található optimalizálást alkalmaztam és mértem ugyan azon track maximális, minimális, valamint átlagos FPS rátáját. Nekem egyértelmüen javult a teljesitmény mutató, a beállitások elvégzését követöen.
Már korábban volt erröl szó, hogy minek ezzel foglalkozni, mert a kétprocesszoros gépek ugyis optimálisan elosszák a processzorok között a feladatokat. Szerintem, pont itt van - tanult kollégám által igen szemléletesen megfogalmazva - az eb elhantolva. A felhasználó ebben az esetben nem azt szeretné, hogy a processzorai egyenletesen terhelödjenek, hanem azt, hogy a szimulátor a lehetö legnagyobb processzor teljesitményt kapja. Ebböl következik, hogy a "0" processzorra kell terhelni mindent, amit csak az operációs rendszer megenged, az "1" processzor lehetöleg csak és kizárólag az Il-2 futtatásával foglalkozzon. Belátható, hogy ha egy processzort nem terhelünk más feladatokkal, csak egyetlen eggyel, az nagyobb teljesitménnyel tudja futtatni, mintha megosztanánk ugyanezen teljesitményt.

Végül következzen a link, ami alapján bárki a szükséges beállitásokat ki tudja próbálni: A Guide to Optimizing IL-2 for Multi-Core CPUs.

DonZorro
Errõl beszéltem... <#wink>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

PhantomAss
haverom most vett mégegy88gt-t sli-be
kb30%-ot gyorsult a gépe
szal sztem nem igazán éri meg

GOOBY, pls

REMÉLEM NEM LETT BAJUK A BÁLNÁKNAK!!!<#eplus2><#boxer>

Trucker39
Már hosszabb ideje használok SLI-t. Használja az Il-2 is. Természetesen be kell állitani megfelelöen a drivert. Amugy az nvidia profiljai között szerepel is az IL-2. Az alternate frame rendering mode 1-t javaslom. Nekem ezen beállitáson hozza a legjobb teljesitményt.

DonZorro
A mai játékok nagyon nagy része tojik az SLI-re és sajna csak az egyik karit látja a gépben! <#fejvakaras>

Her Laca
Én nagyon gondolkodom egy SLI rendszeren.
Harminc pénz egy 8800GT ,csak azt nem tudom ,hogy az IL2 mennyire tolerálja az sli-t.

A mai Spithuszárom:

4k körül megyek a tenger fölött G10-ben, mikor látom hogy jön egy úriember hat óráról, egy palástorsó után rögtön elveszít, de tudja mit csinál: meghúzza a varázspálcát és megint rajtam van, szóval zuhanok lefelé, enyhe negatív manõverrel. 1-2 ezren hirtelen megrántom, túl jól sikerül, beszürkülök...rácsavarom a negatív trimet, a gép lebólint, dehát valamiért a "trimes gé" nem hat a pilótára rendesen, nem megy vissza a fejébe a vér....aztán ahogy világosodik felcsavarom, de akkor meg utólag (!! 😄) bevörösödik, na szóval ezzel játszottam oda-vissza, hogy megálljon már a szürke-és a vörösvakság közt valahogy, mikor is visszanéztem hol is jár a becses kolléga (aki gondolom életében nem látott hasonló negatív hurkokat, nembaj, én sem😄), pont jókor, mert épp bezúgott a bálnák közé..😊

Egész jó lenne ha lövöldözés nélkül is felismerné a légiharcot a program, mert így több Spitet szedtem már le, mint fegyverrel;Ð

8400-ASOM. Bocs a félregépelésért.

Én még várok, hátha lesz az Nvidiának egy "titkos dobása", de egyedül az OpenGL miatt...

Miért nem normális teszt? Mert más géppel csinálták?

Nézegesd EZT, bõvebb mint a Prohardveré.

Mivel a C2D 8400-asok alap órajelen megy, a RAM-jaim 800-asok, így a gyengébb eredményt tartom reálisabbnak, a saját gépemre értve.

Sanyix
már bocs, de aki gtx2xx-at vesz az vagy vérfanboy, vagy hülye 😄

VGA vitába nem szeretnék belefolyni, de aki most tervez kártyát venni, annak azt javaslom, hogy alaposan nézzen szét... fõleg ha NV mániás... érhetik kellemetlen meglepetések...

www.smart-bus.hu

DonZorro
Az IL2 már nem fog gyorsulni, lásd LockOn! <#confused>
Nekem a 3,15GHz Core2, 2Gb GEIL ram, új 8800GTS kari-n sehol sem szaggat! <#email>
De a tapasztalat azt mutatja hogy egy bizonyos határ felett már a VIDkártya nem számít semmit sem! Szintén lásd LockOn... <#nezze>

Ha meg nagyon kártyát akarsz venni, már az új GTX280-at vedd meg, lehet már kapni 77e+áfa pénzért... <#law>
Nagyon okos kis kártya és magában elver mindent ami nem SLI-ben megy!

Her Laca
Lacusch!!
Én aszondom körül kell járni a témát,mert meglehet hogy 30K ért egy másik GT sli ben talán jobban megéri .No de én még várok egy két hetet mielõtt rászánom magam ,elolvasok egy két fórumot asszem.

Sanyix
nézz normális tesztet. Nemhogy a 8800gt-t, a 9800gtx-et is péppé veri.

2x 8800gt sli-t is elver egyedül, még a mostani kezdetleges drivereekkel is (nagyon sokat fog még gyorsulni driverektõl, ezt a 3850-emen is tapasztaltam) Teszt

Persze il2-ben ne várj csodát...

Kicsit megrendült a bizalmam a 4870-ben... Nem tudom, hogy érdemes-e a 8800GT-t lecserélni, nem tud annyival többet.
Legalábbis ESZERINT a teszt szerint.

Sanyix
na affinity-t 3-ra, elég jól begyorsult, valamelyik magot kiválasztva lassabb lett, beállítás nélkül a leglassabb.

PhantomAss
régebbi amd-d van? mert azok el voltak qrva
le kellett tölteni hozzá a dual core optimizert, anélkül bugos volt minden
tudom, mert nálam is ez volt mikor x2-esem volt

GOOBY, pls

amd bugos, de attól még az il2-nek nincs semmi baja 😊

😄DDD elvileg most is le tudja fordulni a spitet, hagyd már azt a ratát😊

Sanyix
nem, akkor a tb-3 kap 8db 30mm-st végtelen lõszerrel, mig29 erejû hajtómûvekkel, és rata fordulékonysággal.

Azon gondolkozom, hogy ha 3-asra állítjuk, akkor lehet, hogy a 109-es a Shitfire fordulékonyságát kapja, a Komet emelkedésével és sebességével kombinálva... <#eplus2>

Akkor Oleg választ a háromból😊

Her Laca
Ja ja pontosan! Asszem itt volt az eb elhantolva!

Ha jól emlékszem, a "Process Affinity Mask" elõtt volt egy pontosvesszõ is, ami azt jelenti, hogy nem vette figyelembe a gép.
Ne kérdezd, hogy ilyenkor mi volt a helyzet...

Her Laca
Nálam szaggatott ha mindkét mag be volt kapcsolva.
Lehet az AMD proci a hibás ,de mióta az 1 van beállítva azóta nekem tökéletes. Meg valamit még csináltam ,de már nem emlékszem pontosan.
Nekem 1680X1050 ben minden max on ,víz 3 as,felhõk is az újjak,4X élsímítás ,meg még mit tudom én mik,de tökéletesen fut.Kivéve Berlin felett ha rázumolok😄DDD