IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Seaweed
    Hat nem tudom...szerintem mindenert a "6xAF, 4xAA." felelos! "Harcore" szinten nem az a lenyeg hogy hogy nez ki hanem hogy legyen sok FPS...
    Jo lenne tudni hogy ezek a csillivilli hulyesegek (Aniso, meg elsimitas), nelkul mondjuk menyi a sebesseg novekedes!

Akkor csak az enyem, ugy emlekbol csillivillik nelkul:

IL-2FB/AEP - exelent beallitasokkal jatszom 1024-en! (semmi elsimitas meg aniso, mint mondottam)
    ...es folymatos 80-100FPS..ha az eget nezem akkor 150-160FPS..(utobbi igaz mar 3000 meter korul is)
    Persze ez csak akkor ha kikapcsolom vsync-et..de ezt be szoktam kapcsolva hagyni mert amugy neha a sync nelkul ugye szeteshet egy ezredmasodpercre a kep (aki ismeri az dolgot tudja mirol beszelek..mashogy nem tudom elmondani..)
    ..es igy szinte folyamatos 80-85FPS-t (85Hz) produkal a game..
    Meg Berlin felett vagy egy nagy erdo felett se megy le 40FPS ala...
    (jah es hogy a konf: A64 3200+ no tuning; 1GB 500MHz-es RAM 400-on; ATI Radeon 9800Pro 256MB...tulkepp semmi sincs optimalizalva, meg bios is default..)