91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
neuro #2909 Az FB-nek semmi köze a Hyperlobby-hoz, nem függ össze a kettő. Próbáld meg újra telepíteni a HL-t is. -
#2908 nem baj, asszem. És a 2.04? -
#2907 ja,igen most először raktam fel a 2.01-et.az lehet a baj? -
#2906 patch-ek? -
#2905 újraraktam a forgotten bottles-t és az AEP-ot és most nem enged fel a hipperlobby.mi lehet a baj?
-
#2904 akkor várom:) -
kiskorúbézoltán #2903 Ez év végéig kijön elvileg ... aztán majd meglátjuk . -
#2902 thanx,és ez a kieg mikorra várható? -
#2901 köszi! -
kiskorúbézoltán #2900 Pacific Fighters az Il-2FB kiegje , de állítólag lehet majd önállóan is telepíteni . -
TBalazs #2899 Pacific Fighters, Csendes óceáni csatatér. Japcsi vs ami-ang-stb... -
#2898 PF?Az mi? -
kiskorúbézoltán #2897 SZVSZ újabb repülhető többmocis már csak a PF-el jön majd (Ju88,Pe-2,stb.) . -
#2896 köszi -
#2895 nah... még csak megkérdeztem a srácot tegnap, most meg már meg is kaptam egy tervet emilben... túl gyors ez az ember. :) -
kiskorúbézoltán #2894 Nézd meg a nem repülhetőket , ott kell lenni a B-25-ösöknek , repülhető többmocist nem ad a 2.01 . Egyébként a #2847-ben ott a lista . -
#2893 felraktam a 2.01-et de semmi új gépet sem találtam(többmotorosat) -
#2892 vágom -
kiskorúbézoltán #2891 T'om , csak hülyéskedek . -
kiskorúbézoltán #2890 "Le muffz" váááááááá !!!! :DDDD Ez nagyon jóóóóóóó !!! :DDDD -
#2889 Nem veletlen hivom oket "muffz"-nak :D -
#2888 Les BADGIRL'S a pontos írás szerint. Az oldalukat megnéztem volna, de így írni valamit az tényleg gáz. Akkor már lett volna The BADGIRLS, vagy valami. -
#2887 Túl vad a fantáziád! :) Neked is mondom, hogy nem az én századom, én TG-s kadét vagyok még. Mindösszesen a légiós század ötletét támogatom, és segítem, ha valaki vállalja a parancsnokságot. :) -
#2886 Jah valami remlik...
"Le muffz" -
kiskorúbézoltán #2885 Egyébként egyszer mintha lett vola egy francia csapat ahol csak nők voltak , de azt hiszem ők csak dog-ot mentek . Persze lehet , hogy rosszul emlékszem . -
#2884 Megdobbennek...le is zuhannak a dobbenettol -
kiskorúbézoltán #2883 Mond , hogy Te nem döbbennél meg ! :))) -
#2882 ...es kapasbol menekulorefogod a TB-3-at mi? :D -
kiskorúbézoltán #2881 Csak elképzeltem , hogy szemből megpillantok egy szd-nyi rózsaszín Mustangot apró virágmintával ahogy bőszen izzítják az .50-eseket ...
Ne vedd komolyan azért ! -
#2880 Miért tart még mindig mindenki a rózsaszínnél? -
kiskorúbézoltán #2879 Amúgy a rózsaszín jelvény nem mutatna egy rózsaszín gépen , mert gondolom az lesz a szd. skin ... -
#2878 Akkor má ketten vagyunk... -
#2877 Nem az én századom lenne, mint már mondottam volt. Csak a felvetett ötletre itt többen is rácuppantak, én annyit ajánlottam fel, hogy ismerős által a weblap nem probléma, két nap alatt megvan. :) -
kiskorúbézoltán #2876 -
#2875 LOL -
#2874 Sosevoot -
#2873 Amondó vagyok, hogy a TG-seknél gyakorolj még, utána majd kialakúl a századod, mert lehet, hogy közben megszreted a messzereket, vagy az orosz gépeket... -
#2872 Ha valaki komolyan gondolja, aki parancsnok lenne egy ilyen században, akkor én is komolyan gondolom. -
antijedi #2871 hát jah eléggé félre, amugy néha rá lehet mebereket beszéélni, az iylenekel meg nem kell foglalkozni :) -
#2870 Biztos komolyan gondolod ezt az új század dolgot?