IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • messerharcos
    elvileg arra van a ts hogy valamiféle csapatmunka jöjjön össze, de tényleg igy van rájöttem, nincs semmi hasznom és a közöség szempontjából csak tényleg a csatornát foglaom, ha szólok, rontom a teljesitményt, megosztom a figyelmet. Mert amit cinálok az semmi, lőni semmit se lövök, ergó az ellenséget nem ritkitom, ha valaki bajban van, próbálkozok de ugyse tudok segiteni, semmit se ér ha odacsapok ugyis mellé megy, elenben bajba jó sokszor kerülök, igy az értékes vadászattól aki segit, elveszem a lehetőséget, mert ugyis meghalok mire odaér, olyan bénán héáritok mindent. Arról nem beszélve hogy még felszállásnál is gubancot okozok.
    Majd ha bizonyitottam hogy vagyok valaki meg képes vagyok én is aktivan részt venni a harcban és ritkitani tudom az ellent, akkor jövök ts-re is, addig is csak simán repülök veletek, meg ha egy egy ember van csak, akkor azzal beszélek.
    remélhetőleg az idő megold minden problémát és elég jó leszek