IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ti milyen nehézséggel nyomjátok?
Ez a mód most a Forgotten Battle-shez van.
repültem zeroval ai hellcat ellen és hellcattal ai zero ellen. ennél korrektebb tesztet nem tudok elképzelni, az eredmény pedig magáért beszél. zeroval minden helyzetbõl könnyedén leszedtem a hellcatet, míg fordítva ez távolról sem volt így. ergo a zero jobb. ez egyébként a valóságban is így volt. a hellek csak úgy tudtak gyõzni, ha jelentõs számbeli és/vagy helyzeti elõnnyel kezdték a harcot. biztos lehet hellel zerot lõni, de csak az általam korábban már felvázolt feltételek mellett.
sehogyse jó ez
kipróbáltam, letöröltem az egész users könyvtárat, de még úgy is vígan mûködik ugyanaz a nem default konfiguráció amit csak úgy beállítottam, ha új pilótát csinálok, akkor se csinál neki könyvtárat a users-be
most már tényleg érdekelne hogy hogyis mûködik 😊

Nem mindenki használ TIR-t. Pl. én sem.
Ikonos szerveren a hadviselés egyik legfõbb eleme nem tud érvényesülni: a meglepetés. Így már nem is annyira szimulátor, mint árkád lövöldözõs játék. Ehhez meg a fülke hiánya...
A stat sok mindent elmond és sokat nem. Ha vagy olyan tapasztalatlan, hogy belemész az általad vázolt szituba, az is megjelenik. De ha nagyon ügyes vagy, akkor az üldözõkbõl lelõsz vagy 2-3-at, az is megjelenik.
Az valóban nem, ha többen lõnek le.
Dehát Te is részt vehetsz olyan harcban, hogy többen lõttök le egy Hellcatet, és a végén neked adja meg.
Szerintem ez a kettõ neutralizálja egymást.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Xfire

remélem angolul tudsz.letöltöd, elindítod az exe-t és feltelepíted.majd futtatod a progit.
És hol lehet ezt az xfire letölteni és hogy kell telepíteni meg hogy indul mert mint mondtam nem értek a multihoz.

Üdv!
nem repülök fullreal szerveren.
1. a fejkövetõs(és 6dof)-os rendszerekkel nem vehetem fel a versenyt, még fülke nélkül is hátrányban vagyok miatta.
2. nem is ahhoz vagyok szokva.
a zeke vs hellcaten egyébként most sincs senki, de ha lenne is mit bizonyítana a stat? ha mondjuk két két hellcat meg egy f4u rámakaszkodik és egy hell. leszed, az bizonyíték neked, hogy ez utóbbi jobb mint a zero?
Nem kell feltétlenül, a statban csak a Zero vs. Hellcat fog számítani.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

ok, ha õk is kizárólag hellacattel repülnek...
sracák!
nyugalom szigete!
kéz felemel egy,hûtõ kinyit kettõ, sör kivesz három,sörkinyitésbelehúz négy 😊
Van egy ötletem.

Menj a Zeke vs. Wildcatre, repülj 40-50 bevetést kizárólag Zeróval, és meglátjuk az eredményt...

"Elöljáróban: nem vagyok kiemelkedõen jó pilóta. Soha nem állítottam."
én sem állítottam, hogy ilyet állítottál volna, nem tudom hogy jön ez ide?!
mi köze ennek az egésznek a szerénységhez?!
"Számomra ez csak azt mutatja meg, hogy nem vagy túl tapasztalt játékos, és ha egy AI zerot nem tudsz legyõzni, akkor inkább gyakorolj."
"És ha elfogadsz egy építõ jellegû kritikát: fõ a szerénység."
ha már szerénységrõl van szó, akkor olyanoknak osztogasd a tanácsaid, akik kérték! már bocs!
az fb szobában repkedünk a 46-al uh nemjo fb-hez a hyperlobby !
miért lennék pökhendi?! ha il2-vel lelõsz egy a9-es fókát, az is egyértelmû, hogy vagy nagy elõnybõl csináltad, vagy sokkal gyengébb az ellenfél. kár lenne ezen vitatkozni. zero vs hellcat ugyanez a helyzet.
Tölts le a hiperlobby-t. A többség ezen repül.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

fenntartom a véleményem, hogy a hellcat egy kalap sz@r a zerohoz képest. érdekes módon zeroval hátrányból is simán lenyomom a hellcatet, fordítva viszont egy félórás kínkeserv az egész. innentõl kezdve egyértelmû, hogy melyik jobb. a hellcatnak CSAK akkor van esélye, ha fölénybõl indulhat és jobb a pilóta, de fölénybõl szinte mindegy is, hogy az ember milyen gépben ül.
Szia Solyom2 4

Én letöltöttem az xfiret, és az automatikuasn megtalálja a játékot.
Ott tudsz szervert keresni, és csatlakozni valamelyikhez.
Eltudja valaki hogy a Forgotten Battlesbe hogy kell multizni mert egyáltalán nem értek hozzá de már úgy szeretnék online repülni!
Trucker39
Mért a másik kettõn nem lehet.Bár ez hülye kérdés mert ott egy szervert se hozz be de hát én a multihoz nem értek,nem is vagyok a rajongója mert vannak akik elrontják a játék élményt.De lehet megfogadom a tanácsot.Ez a 1946 a kiegészítõ vagy valami letölthetõ izé?
Ruházz be egy "1946"-ra. Ha online akarsz repkedni, akkor feltétlenül megéri.

Nekem csak a Forgotten Battles van meg.
Trucker39
Ez is müködö beállitás:

width=3072
height=768
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=1
EnableClose=1
SaveAspect=1
Use3Renders=1

a 4.08m, az csak a gépek cockpitja, hang, stb. (gondolom), de fenn van a mod activator is, így legalább látok ki a b-29-bõl😊
Amikor elindul a játék, ki is írja, 4.08m mod enabled, így gondolom fut.
Lehet, annak kellene valami frisstése, vagy teljes eltávolítása?
A 4.08m-ben a "m" nem MOD-ot jelent, hanem MERGED-et (összevont). Onnan származik, hogy régebben, az 1946 elõtt egy rakás patchet kellett feltenni. Az összevont telepítésre (FB+AEP+PF) kellettek az "m" jelölésû patchek, a mezei PF-re az "m" nélküliek.

Pedig a ded1 is és a spit vs 109 is azt írja 4.08m ( már amit az xfire kiír) megpróbálom akkor mod nélkül is.
Köszönöm
"és fenn van... a mod acitvator is."

Valahol errefelé keresgélj...

Amúgy üdv, azt hiszem, már talákoztunk a SoV-on.

A moddolást sok helyen nem szeretik. Tán ez a baj. Próbáld a modot fizikailag eltávolítani. Ha így sem megy passz.

Egyébként köszöntök mindenkit, aki valamelyik szerveren már lelõtt engem, vagy csak le fog😊
Sziasztok !

Nem olyan régen játszom online, de a DED1 szerverre és a me109_vs_spit szerverre nem enged fel (a többi megy skies of valor, AAA, skies of fire stb.).
Egyébként xfiret használok, és fenn van a 4.08m, és a mod acitvator is.
Van valami ötlet, miért dobhat ki?
Egyébiránt: goto 12813...

Akkor légy szíves, és tégy mellé egy 4:3-as Fóka kabint is...

Én hiába írom át az ini fájlt... nem reagál rá!

www.smart-bus.hu

panther112
Ok, köszi.

panther112
Köszi a gyors válaszokat, az ini átállítást ismertem, de az 1946 elõtti verzióknál ennke az eredménye egy vert- beállítás lett (ami annyit jelent, hogy a tetejébõl, és az aljából levágja a szükséges részt, nagyít, és így ad egy torzításmentes 16:10-es képet, de ennek csak hátránya van). WSGF-en nem szerepel az IL2 legújabb verziójáról info😞 Tehát lényegében, amit kérdezek, az csak annyi, hogy a wide-ra állításnak vert- vagy hor+ lesz-e a következménye. (hoz+ : a jobb, és bal oldalon eddig nem kirajzolt részek is megjelenítére kerülnek, nincs nagyítás, szintén torzítatlan 16:10-es képes ad). Sajnos az összes eddigi vert- volt, aminél jobb a 4:3 + oldalt két fekete csík.

Nem támogatja rendesen a 16:10-et, a wide beállításhoz a képernyõ aljából és tetejébõl vág le egy keveset (ha jól emlékszem, 1680x1050 esetében 80-80pixelt)
Érdemesebb 4:3 arányban játszani, két fekete csíkkal az oldalán.

OK, hamarosan megy.

ize, SaveAspect=0

#ofp.hu@irknet

vagy a mar emlitett ini:

http://mission4today.com/index.php?name=Knowledge_Base&op=show&kid=5

peldaul:

width=1920
height=1200
ChangeScreenRes=0
EnableResize=1
SaveAspect=1

vagy il2 stab

#ofp.hu@irknet

Majd nálam hozzáértõbbek megmondják, de úgy tudom valami ini -ben beállítható.

Ment privátban... 😊

www.smart-bus.hu

panther112
Üdv, látom az 1946 topikja meghalt, úhogy inkább itt kérdezem meg, hogy az a verzió már támogatja-e a szélesvásznú megjelenítést. (A pac fighters-ig bezárólag csak vert- -ra lehetett állítani😞 aminek nem sok értelme van, úgyhogy jobb híján maradt a 4:3 arány fekete csíkokkal oldalt) köszi

Kinek van meg a Forgotten Battles meg a Pacific Fighters?
A Users-ben meg kell keresni a régi profilodat, és abban van egy "settings.ini". Azt kell az új profilodba másolni.

Csendes-óceán téma: az 5 legszebb gyõzelmem közé tartozik, amit az elõbb Hellcatbõl csináltam😛

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

hogyan lehet a billentyûzet beállításoakt "átmenteni" egy újonnan telepített Il2-be?
a user könyvtár átmásolásával nem sikerült

Ez gyors volt. Kösz Lacusch este megnézem õket.

Nekem is küldj légyszi. ([email protected])