IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
De amit hallani akartál az egy alább megadott linken is tökéletesen elolvasható volt!!!!
Kicsit légy figyelmesebb szerintem.
Amúgy kimásoltam a puma oldalon levőt ,szerintem minden benne van. Javíts ki ha ez nem így van.
Emígyen.
Alapjátékhoz kiadott frissítések
4.08m patch Letöltés
4.09m patch Letöltés
4.10m patch (még nincs hivatalos, végleges változat, csak hírek róla)
MOD installok. A következő fileok letöltése ingyenes, de ezek NEM HIVATALOS kiegészítések! A játékhoz nem kellenek, de egyes szerverek csak ezekkel engednek be.
Ultrapack 2.1 full
Nem igényel külön kiegészítést, és a "2.0n map fix" is benne van. Mivel sok kiegészítőt, patchet és javítást adtak ki az Ultrapackhoz, de a szükséges fileok, duplikációk, és a feltelepítési sorrend sem mindehol egyértelmű, azt javasoljuk, hogy az egyben letölthető, naprakész javításokat tartalmazó full installt telepítsétek. A FULL letöltést válasszátok, az első hozzászólás vége felé!