IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #29259 jó volt a tegnapi nap, nem haltam meg 
és azt az egy kilőtt légvédelmi löveget is jegyzik
tegnap egy kis dogfight vot egy hurrival, alig találtam el, egy kicsit sebesitettem csak meg, mindez bizonyal azért nem sikerült mert rámjött a pánik, az izgalomtól, elkezdett a joyon remegni a kezem és össze vissza szitáltam lövéskor. Amikor online először repültem dogfightmappokon, jóideig ugyanez volt a hiba, mert amolyan kivételes megismételhetetlennek éreztem az egézset, aztán hál isten elmult. Itt meg megint olyan kivételes megismételhetetlennek érzem még, izgulok is az életemért, és ez meg is látszik a teljesitményemen, egyenlőre. Offline ma is fél napot gyakoroltam a boom és zoomot, e-4-el, le ne kopogjam, de gyanutlan ellenséget nagy sebeségnél egy hajszállal talán pontosabban találok el. Amit nem értek, ugyanugy full reálban offline ugyanlyan géppel lazán és bármior hiba mentesen leszállok, ellenben virtualbobon eddig mindig futótörés lett a vége. Ugyhogy szerintem nem benne hanem a füves pályában van a hiba esetleg a reptér rossz részére szállok le, nemtudom.....