IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nos igen bele mélyedhetünk a dologba,no de ha mindenki igényeit ,akaratát ,hasfájását figyelembe vesszük, sose lesz megvalósítva.
    Én az egyszerűség elvét vallom. Rendben határozzunk meg közösen egy elfogadott szabályrendszert,Drebiléket is bevonva oszt jöhet a mehet.
    A statisztika meg legyen olyan mint az élet:) könyörtelen.
    Az Orosz kollegák problemálya nem igazán hat meg ,minek gyünnek a drága magyar anyaföldre:)))Jó ez vicc volt.
    A baleset az baleset. Ilyen is volt az életben.
    De mondom nem hosszú hónapokat ,éveket felölelő bevetéssorozat lenne,hanem egy 20 -30 küldis. Ez lepörögne max egy hónap alatt de lehet annyi se kéne neki. Onnan aztán lehet új lappal indulni.
    De ez csak az én elgondolásom,üljünk össze végül is nekem mindegy ,csak arra hívnám fel a figyelmet,hogy ne bonyolítsuk ,mert sose lesz belőle semmi.:)