IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Én támogatom, mondjuk az "amerikai szezon" nyarának küldetéseit lerepülni, szerintem arra az amik is sokan jönnének :) És ebbe én is besegítenék, simán :)

A full mission builder nem bonyolult, a statisztikák feldolgozása viszont macerás.
    A játék főkönyvtárában van egy coop.txt, abban menti mindíg a küldetések adatait. Ki mikor lépett be, melyik gépbe ült, mikor, hol (térkép koordináták szerint) és mit lőtt. Csak meg kell nézni, hogy a legutolsó küldi hol kezdődik (ha te vagy a host, ezt érdemes mindíg átnevezve elmenteni, és minden küldi előtt üres txt-t létrehozni).

Ez alapján meg lehet csinálni a statot, a nehézség benne az, hogy a játékban szereplő gépek nevével dolgozik (squad és number), nem a benne repült pilóta nevével. Azt a küldi elején, hogy ki melyik gépbe ült, ott lehet visszakeresni. Mondjuk ha megvan a fly ideje, ami után már nem váltanak gépet, sima Keresés-cserével behelyettesíthető. Aztán már csak annyi a dolgod, hogy sorról sorra végigmész rajta (ez a legutóbbi küldi elejétől a végéig 926 sorból állt) és átvezeted egy folyamatosan frissülő táblázatba.

Ha az nem fontos, hogy ki hol és mit bombázott (mint az online war egymásra épülő küldetéseinél), akkor a földi célok támadásakor sincs sok meló vele, csak küldinként össze kell számolni, ahogy az air killeket, és kész. Ha küldetéseknek adsz az FMB-ben teljesítendő célt is, akkor tudsz győztes oldalt is hirdetni.

Próbaképp a legutolsó repült küldidnek csináld meg a statját, bevállalod-e vagy sem egy online warét, 1-2 naponta egy hasonló file-al :)

FMB-hez tutorial: http://www.il2-fullmissionbuilder.com/index.php
    Ez pedig egy nagyon hasznos kis progi, az object listben ugye nevek nincsenek, csak számozva vannak. Na, itt képekkel együtt ki van gyűjtve az object list, nem kell végignyálazni azt a sokszáz épületet, hogy megtaláld benne a sakktáblát meg a biciklit :) http://mission4today.com/index.php?name=Downloads&c=516