IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • istikovacs76
    Nem tudom neked mit ír ki, de nekei is hasonló volt.
    Először minor bejön a win előtt az üdvözlőképernyő kiírta, hogy érvénytelen boot.ini file. Utána, elkezdett kattogni a winchester. (nekem kettő van benne, egy 80-as, és egy 120-as) A 80-as csinálta, azon vol t a "c" meghajtó is. Viszont, vaolt még egy aktív 3,5-es lemezmeghajtó, aminek lehúztam a vezetékét, és kicsit jobb lett. Nem tudom mi az összefüggés, de egy dvd meghajtó is meghalt ebben a műveletben. (kettő volt benne, még régebbről)
    Sajna nekem csak a c reinstall segített. Azóta nem kattog semmi. A c, de a d meghajtót is teljesen újraformáztam, azóta jó, és nics semmi gond.
    Szóval egy 3,5-es lemezmeghajtóval, egy dvd meghajtóval szegényebben, és c reinstallal jó lett.
    Nem éretm mi lehetett, de most jó kopp-kopp-kopp