IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Zoli105 #29047 Hát ez mekkora "sajtosat meg pogisat!XD Épp a Balatoni borfesztiválról jövök és mikor ezt elolvastam épp egy sajtos pogácsát ettem jó kis házi pogit!
Amúgy Pogi ezzel nem akartam neked beszólni félre ne értsd csak már megittam fél üveg diópálinkát(+2 db sajtos pogit!) és iszonyú vicces kedvem van szóval bocsi ha netán megbántottalak!
Amúgy mijki! Szép kis joyod van meg kell hagyni , de hát aki megengedheti magának , mert ugyebár nem mindenki pénzben fürdik mint te!Amúgy Drebiléket ne becsüld le mert van egy frankó joyod ,nekem volt szerencsém hozzájuk és hát hogy is mondjam örülök hogy engedte hogy kiugorjak a gépből!(amúgy mennyibe került a joy és holvetted!??)