IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Volt nekem(A legjobban őt szerettem) egy 22 éves Opel Rekord pont olyan volt a kinézete már mint az A Omegának. Na barátom az volt az autó. Amerikának gyártották olyan is volt a fölszereltsége,kombi volt amúgy.
Az űlések mint az otthoni bőrfotelom,a lökhárítója krómozott acél.
Belém rongyolt egy ford mondeo pár éves lehetett szegény ,éreztem a nagy csattanást ,na mondom ez igen. Kiszállok ,megyek hátra ugye az enemi autót látom először ,nem volt eleje. Hűha,mondom akkor a drágaság is megsínylette. A lényeg. A lökös beljebb csúszott 4cm-ert ,(a felfogatása olyan ovális likkal volt megoldva és az engedett) meg a gumidísz megkarcolódott rajta. No ott mondta a ficak,hogy biza a mostani autók már elnyelik az ütközési energiát,és ez biza nagyon jó. Röhögtem,mondtam is neki ,hogy az tényleg elnyelte mert hála az égnek nekem semmi bajom nem lett.