IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • szekelyland
    Off:
    Hát akkor erre nem tudok mit mondani, láttam egy E34-es dízel 525 öst frontálisan egy nexiával. Lehet biztonságosabb, de az NCAP tesztekkel az a baj hogy a kocsit mindig egy megadott tömegű vassal vagy betonfalnak nyomják neki. DE ezt nem tesztelték, hogy milyen, amikor egy gyakorlatilag hullamerev alvázas 1800 kilós vas puszikálja szembe a koreaiak gyöngyszemét. Én a felnikből és a hátuljából állapítottam meg a kocsit mert az a hátsó üléstől eléfelé gyakorlatilag megszűnt létezni, a bömbikének valszeg a hűtője sérült meg, meg a lámpák összetörte. Ami a biztonságot illeti, a 3 db fekete nejlonzsák kissé rácáfolt a dolgokra.....

Mondom én neked, jó öreg B4-es audi a tuti(csak mert audibolond vagyok...) vagy ugyancsak B4-es passat - én még mostani középkategóriás kocsiban nem láttam ekkora helyet hátul.
    On