IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Én csak azt vettem észre ha mögé kerül az ember meg se próbál harcolni,hanem menekül. Én mindig három veteránt teszek be ha gyakorlok,
    azok azért megszorongatnak néha. Észnél kell lenni mert ha az első akció nem sikerül ,akkor megpiszkálják az embert. Csináltam ma Fókával ,különböző messzerekkel tracket ,de a király az volt amikor L7 ellen Ta152c vel hatoltam. A három harmincassal szembekaptam őket kissé magasabbról:) na ott kettő azonnal elpárolgott. Mondjuk lőttem is egy szép hosszú sorozatot.
    A legnehezebb ellenfél szerintem a póni. Annak az ai ja jól csinálja és kihasználja a gépe adottságait. A lavorok azok forognak,persze nem úgy mint egy humán ezt el kell ismerni.
    Akkor örülök ha egy percen belül le tudok lőni hármat,na akkor elég sert ittam:)