IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • szekelyland
    Hát a tegnapi este gyengére sikeredett...
    Jó 25 perces késés után nagynehezen elindultunk, erre a reptéren egy idióta beleül az előtte levő gépébe, bumm, restart! Kilépik persze a fél vörös banda, vissza a lobbyra. még 10 perc.... Na indulunk, messzerek 7000 m-en repstart, beállunk szép kötelékbe, erre Dominó és Szepy egy sikertelen Bf 109Z-t próbálnak csinálni, ami nem sikerül. Elérjük Dovert, sehol senki, ekkor el kezdenek sírni a bombázók, hogy nagy pácban vannak. LEfele spirálozunk, meg is pillantjuk a tommikat, csapkodunk rendesen, előttem egy spit megsorozom, mellémegy, felhúzok, erre egy másik rajtam! Csúsztatom, palástorsó, előmbe kerül, lövöm, errem megint nyomjelzők! kis jobbkanyar, még egy spit mögöttem, megint bel csúsztatás, leborítás, palástorsó bőséges oldalkormánnyal fűszerezve, ez is előmbe került és bedugózik, hoppá, ez nem ai!! húzom utána, de leborít és be az 1000-2000m közötti qutyaharc közepébe. Na, felhúzom a gépet, emelek, fent senki, teszek pár kört 3000-3500-on, visszamegyek dover fölé, 4000m, sehol senki! Nézem a statot, 2 vörös spit maradt! Na én lemaradtam a mai disznóvágásról! Pár búcsúkör Churchill szigete fölött, s irány haza. Eredmény semmi,de ép géppel, ép lélekkel értem vissza.