IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • rusher4587
    Félre értitek:D Nem akarok én gyönyörködni az erdőben, csak jó lenne néha látni, hogy ott van:S Például SP-ben elég gusztustalan, mikor egy jármű oszlopot kell támadni, és bemennek a fák közé, amik kitakarják őket, de úgy takarják ki, hogy ugye a hiányzó textúrán keresztül a füvet látom. Mintha a teherautók behajtanának egy buzi nagy láthatatlanná tévő köpeny alá:D
    Laca, van negyedik eset is, én 90%-ban ilyenkor kaszálom el a fákat: SP-ben nem tudok úgy elrepülni egy ellenséges reptér mellett, hogy ne cincáljam szét a dolgait, nem nyugszom, amíg egy rühes AA is életben marad (sajnos maximalizmussal vert meg az Isten...), és úgy szoktam, hogy nagyon éles szögben, szinte vízszintesen repülök rájuk, épp csak becsapódás előtt kapom fel az orrát, így kurv@ sok időm van célozni az apró kis szarokra (kell is) és gyakran megtörténik, hogy sebességvesztés miatt nem tudom felhúzni rendesen és lenyírom az erdőt az olyan reptereknél, ahol közvetlen közelben van a flóra:)