IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Dogfightban G6-tal az ÁTLAG Shit pilótákat meg lehet etetni palástorsóval, a jobbak nem veszik be.
Engem utálnak, mert ha K4-gyel vagy D9-cel megyek, és meglep egy-egy Shit, akkor nem kezdek el fordulózni, hanem fejreállítom a gépet, és "állva hagyom". Ehhez persze megfelelõ magasság is kell.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Isten áldja a pogányokat!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Hát csak figyeltünk,tíz másodpercenként potyogott egy ellen. Fõleg az a négyágyús az kellemetlen. Egyet lõ oszt sanyi.😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szememben az az elit, akit qrva sokszor el akartam kapni, de egyszer sem (vagy nagyon ritkán) sikerül. (Pl. PFS_BlueLion, DEY_Raven, =815=_Stone, stb...)
De az sem rossz megoldás, ha a WarClouds statján szétnéz az ember...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébként többnyire viszonylag sokáig elhúzom a dolgot, de ez nem jelenti azt, hogy esélyes lennék. Esetleg "vak tyúk is talál szemet" elven egyet-egyet elkapok fordulóharcban is, de ez inkább csak akkor jellemzõ, ha valakirõl le kell szednem...
btw.: nem repülök il2-t isten tudja mióta, de sok problémám a régi dedikált szervereken sem volt. Lehet azóta felnõtt egy új generácó.
BnZ-ben 2vel foglalkozol másik 2 rádmászik. Az is elég ha 1 rádmászik hisz az ACE ai igencsak pontosan lõ. Szóval 3. lövés vagy PK vagy vérzõ motor lett (de lehet, hogy az elsõ is már😄). Fordulóharcban meg mindegy melyik áll mögéd halott vagy😊
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Melyik képre gondolsz?
már régóta.
Más: nem tudom te voltál-e aki kérdezte megvegye-e az 1946-ot, de abban pl borzasztó szerencsétlenül "fordulóharcol" a gép. Gyakorlatilag bármilyen ászt lelõhetsz bármivel.
Amit viszont 1.22-ben (Forgotten Battles) szoktam meg fordulóban AI-k ellen, abból néha még ma is van, amit felhasználok. Ott van gép, amit ma sem verek meg😊
A 4x1 Ace már elég kemény...
Elég, ha annyit mondok, hogy a Cyborg-ok potméteres, a Ms joyok meg optikai érzékelésûek? (X52 Hall-jeladós)
Mi az a Il2 Stab, és akkor azt meg lehet csinálni, hogy olyan látómezõm legyen, ,int visszább egy pár képen, azokat hogyan kell?
mert akkor megveszem azt
Lacusch69:nekem ez az ms ilyen gagyinak tûník,de cáfoljon rám még egy pár ember, és mondják azt hogy jobb 😊
How much can you take,before you snap?
Van 8 joyom (na jó, ebbõl 3-at kölcsönadtam), de szerintem ezt vedd meg:
http://teszvesz.hu/item315668204_ms_sidewinder_precision_2_botkormany.html
Hidd el, hogy jobb, mint a Cyborg Evo, mind a kettõt sokáig használtam.
A Microsoftról az X52 kedvéért, pontosabban annak HOTAS-rendszere miatt mondtam le
Úgy hat-hétezerrõl figyeld a földközeli gépeket. Amióta 1680x1050-ben játszom, az észlelt célok 90%-át elveszítem... <#nemtudom>#nemtudom>
szerintem azért jobb a nagyobb felbontás, mert így jobban érezhetõ ahogy a távolság csökken és fokozatosan nagyobbodik a kicsike. Míg ezzel ellentétben a nagyobb pötty mérete sokáig változatlan marad, és csak egy bizonyos közelség után kezd növekedni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mivel 9000 alatt úgy tudom sehol nem lehet megvenni, és én nem tudom megoldani, hogy mostanában Tescoba menjek,ha ott valóban ennyiért meglehet venni, akkor nekem simán megért 5k-t(ami majdnem a fele), és a másik félnek is megéri,mert abból tud magának venni mégegyet, így ingyen jutott hozzá egy szuper joyhoz
Így még mindig hülyeség?
Feltéve persze, hogy tényleg 2300ba kerül
#ofp.hu@irknet
A közeljövõben nem tudok tescoba menni
Szóval lenne valaki oly kedves? 😊
Mint már írtam a configomban 2 db 7600GT mozgatja a képet. Nos, ekkora felbontásnál bizony már kompromisszumot voltam kénytelen kötni, mert igencsak leterheli a kártyákat. Most mondhatnád, hogy ilyen gyenge gépem van, hogy ilyen "ósdi" szimulátor is megfogja. Azért egy apró számításról nem szabad elfeledkezni:
- 1024x768 felbontásban 786432 pixel kerül megjelenítésre egyidõben
- 1280x1024 felbontásban 1310720 pixel
- 3072x768 felbontásban 2359296 pixel
ha ehez hozzá veszem, hogy ezekbõl a képekbõl jó lenne legalább 30 db-t látni másodpercenként, bizony igen csak megizzasztja a gépet.
Szerintem jól érzékelhetõ, hogy mijen jelentõsen megnõ az az adatmennyiség, amivel a videokártyáknak megkell birkózniuk. Ehez hozzá jön még a szinmélység, meg az általad hiányolt élsímítás is, ami tudvalevõ, hogy jelentõs erõforrás igénnyel bír.
Az amit hiányolsz, bizony jó lenne, csak épp a meglévõ kártyákkal ezt nem tudom megvalósítani. Ha szeretnéd, hogy szép képeket tegyek fel (élsímitott), lepj meg kettõ darab 8800 GT kártyával. Megígérem, hogy onnatól kezdve, csak élsímított képeket teszek fel. Sõt, úgyis fogok repülni 😄
Komolyra fordítva a szót, nagyon hamar megszokható és legalább annyira zavaróvá válik, ha egy monitoron nézem, mint ha hirtelen fejkövetõ nélkül kellene repülni! Aki ismeri ezt a szituációt, az tudja mirõl beszélek. 😊
Olyan, mintha lebénult volna a pilóta a gépben és nem tudja mozgatni a fejét! Borzalmas 😄
#ofp.hu@irknet
Akármilyen betonos reptéren 😊
FOV 70 fokon (azért ennyin, mert FOV 90 fokon játszhatatlan)
SaveAspect=1 itt azért 1 mert a TH2G ez írja a honlapján
Use3Renders=1 itt meg azért egy, mert három monitoron van megjelenitve
screenshot
Valószinüleg mindkettönknek igaza lehet, ugyanis más elképzelés alapján jeleniti meg az IL-2 képét az ún. widescreen technológia és másképp a TH2G.
Itt pedig egy FOV 90 fokon készített screenshot:
screenshoot FOV 90
Ha megfigyeled, a kép közepén tulajdonképpen ugyanazon kezelõszervekig látható a kép, mint az általad készített képen. Minimális eltérés látható, de az szerintem az elmozdulásomból származhat.
Azért írtam korábban, hogy FOV 90 fokban játszhatatlan, mert ekkor már a szárnyak annyire elõre állnak, hogy a két oldalsó monitor nagyobb szögben történõ beforgatásával sem kompenzálható a hiba.
Kiegyezünk döntetlenben ?? 😊
Nem szabad kihagyni!! Nálam 2 évnél tovább birta pedig nem 2 hetente használtam.
Monitor: Samsung SM 223BW, 1680x1050 natív felbontás.
Elsõ esetben SaveAspect=0, vagyis widescreen (16:10) kép:
http://img2.tar.hu/lacusch69/img/33721429.jpg#3
Második esetben SaveAspect=1, vagyis normál (4:3) kép
http://img2.tar.hu/lacusch69/img/33721431.jpg#3
Látható, hogy wide módban nem látszik a szélvédõ felsõ, vízszintes merevítése, illetve a jobb alsó sarokban az üzemanyagóra csak félig jelenik meg a normál módhoz képest.
Remélem, hogy ezzel minden eldõlt...