IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Valóban elbeszélünk egymás mellett:)
    Alant írtam,hogy jó gép volt,de szerintem nem annyival jobb amit ne lehetett volna kompenzálni .Féltek tőle.Rendben ,de az amerikaiak mindentől félnek a mig 29 estől a t72 esekig dicsérik őket agyba főbe aztán amikor konfliktus van valahogy csak leharcolják őket.
    Ezzel most nem azt akarom mondani,hogy akkor a zero nem volt meglepetés,de tessék egy jó példa.Az Aranysas2009 /7 évfolyamában.
    A zero ról van szó. A repülő tigrisek P40 el jó taktikával 17 vadászt és bombert lőttek veszteség nélkül.
    Tehát megvoltak a gyenge pontjai,de ez most lényegtelen is a nézeteltérés a játékból indult ki. Én most fogtam magam és végigpróbáltam az F4F től a P40,F6F,Cobra,Buff, a megfelelő korú zérokkal a harcot. 3 veterán zéró. Tudom ai nem is akarok a harcmodorukból következtetést levonni,de egyszer sem tartott tovább a dolog 2 percnél. Elég volt pár találat és a legtöbbször kigyulladtak,de sok szétesett. És még valami. Nos veszem a fáradtságot utána kutatok,hogy mekkora is volt az a fölény számszerűsítve amit a zerok kiharcoltak.Erre nagyon kíváncsi vagyok.
    Jelzem az usa pilótáknak az a jó gép ami után az ellenség szagolni sem tud és nincs esélye:) Bár úgy könnyű janinak lenni:))