IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont mi lenne ha nem felvennél alkalmazottat hanem KFT-vé BT-vé alakulnál és bevennéd mint résztulajdonos. Aztán kakukk. onnantól nem kell az alkalmazottak miatt aggódnod.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A román munkaerõrõl annyit, hogy magyart sem sikerült találnom, aki megfelelõ minõségben dolgozna... Amúgy van fogalmad róla, hogy milyen beruházások kellenek ahhoz, hogy a telephelyed alkalmas legyen alkalmazottak foglalkoztatására?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Azért a lakáshitel sajnos szükséges. Lakásvásárlásal nem lehet várni, amíg az embernek lesz 8-10 milliója, hogy cashért vegyen lakást. De való igaz, az ember addig nyújtozkodjon, amig a jólesik neki. 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A repülésre ugyanezt mondták sokáig.
Így egyáltalán nem kell tisztában lenni ezekkel a fogalmakkal, sem pedig azzal, hányféle módon tudják a bankok átvágni az embert.
Ráadásul teszem hozzá mivel szerzõdés módosításokat is kezelek, ha valaki tudja, hogy baj van szólni kell a banknak. Adnak átütemezést és futamidõhosszabbítást, hogy kisebb legyen a törlesztõ vagy idõleges Cash-flow csúsztatást amíg új állást talál vagy vevõt az autóra. nem akkor észbekapni, hogy "húú bazzeg nem fizettem" mikor kimegy a szerzõdés felmondása, vagy kopogtat a behajtó.
csak elõre kell gondolkodni.
de ez már tényleg nagyon off.
Sokaknak azért dõl be a hitelük, mert a cég, amelyiknél dolgozik egy idõ múlva tönkremegy. Tehet róla szerencsétlen melós?
Én 17 éve vagyok vállalkozó. Ez idõ alatt 3x mehettem volna tönkre, ha épp van komoly hitelem. És mindhárom esetben rajtam kívülálló okok miatt.
A bankok meg szédítik a szerencsétlen hülyéket, akik valahogy megpróbálnak emelni az életszínvonalukon. Mert tele van a tökük, hogy ugyanazért a melóért töredékét kapják, mint más EU-s tagállamban (tõlünk nyugatra).
Abszurdisztán, 2008...
Majd legközelebb, ha nem tudok lelõni egy Spitet, elkezdek neki mesélni a hitelekrõl, mikroökonómiáról, meg a többi dologról. Tuti, hogy a földnek veri magát. 😄
Magyarországon minden Banknak 15-20% felett van éves szinten a nyeresége forgalomra vetítve. Nem csak az OTP a magasan nyereséges bár õk hatalmas forral indultak mindenki elõtt hisz igazából a cuculizmus alatt nemvolt szinte más lakossági pénzintézet csak az OTP. Aztán meg senki nem váltott. Így nem nehéz legnagyobbá válni😊
Btw: az ügyfelek is hülyék mert lusták és nem mennek át másik bankba. (én is az vagyok mert én sem megyek át másik bankba, bár nem is maceráznék vele, mert annyival nem drágább és rengeteg OTP-s Automata van Szegeden. Ami alegfontosabb egyik a melóhelyemmellett a másik medig a lakásom alatt😊 Máséból meg majd hülye leszek pénzt felvenni.😊
Ha több más bankhoz tartozó automata lenne akkor biztos hogy átmennék máshoz.
A hitelhez visszatérve meg igen: csak lakásra érdemes felvenni. az még me is térülhet. esetleg vállalkozónak forgóeszköz vagy beruházási hitelt.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
õõõ
Ki írja alá a szerzõdést? Ki nem jár utána minden részletének? Manapság olyan alapvetõ fogalmak értelmezése gondot okoz, hogy Garantõr avagy készfizetõ kezes. Ráadásul akár egyetemi végzettséggel is. Az bezzeg belenyomják az ember fejébe, hogy hogyan kell megoldani a másodfokú egyenletet mert az éretségin van... csak éppen soha nem lesz rá szükséged valós szituációban.
Vagy mit jelent a hozam, a kamatos kamat, a faktorálás és behajtás.
Ezek olyan alapfogalmak amikkelmindenkinek tisztában kellene lennie, hogy ne othon a párna alatt várja ki míg semmit sem ér a pénze. Na meg, hogy ne vegyenek fel fogyasztási hiteleket, mert drágák.
,hogy nem mindig csak az egyén a hibás ha belekeveredigk egy adoságcsapdába. A bankok legalább annyira hibásak ,ha nem jobban ,mivel boldog boldogtalannak tolják a hiteleket,sõtt a reklámok másról sem szólnak. De ez nagyon OFF úgyhogy nem akarok belemenni mert ebbõl is kikeveredik egy jóóóóóóóóó nagy vita😊😄
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Aki nem ért hozzá általában így áll hozzá. Aztán szépen veszi az ótót meg a fogyasztási hitelt. oszt fingja sincs, hogy ménemtud kimászni az adósságcsapdából holott csak alapvetõ dolgokra kellett volna odafigyelnie...
HAvi 1000-1500 ilyen "mûszakisnak" mondok fel kb szerzõdést kézzel mert a majom bedönti a hülíeségével. Aztán meg jön halasztást könyörögni, meg hogy ne vegyük el az ótót... Mert kell a munkához.
Ennyit a mûszakiakról😊
Meg mi az hogy pénzügy??? Amit apu hazahoz, azt anyu beosztja, hogy kitartson hóvégéig. Mit kell ezen túlbonyolítani???
Majd ha elvégezted, te is rájösz, hogy túlképpen semmihez sem értesz.
Nekem ezt közgazdász haverjaim mondogatják súlyosan elérzékenyült perceikben a pultot támasztva.
Mûszakin vagy felfogtad és megértetted, vagy repültél a vizsgáról mert a tanár egybõl kiszúrta hogy csak bemagoltad, de semmi összefüggését nem látod.
Szakmunkásra és mérnökre/orvosra van szükség aki értéket -bocs- "jószágot" állít elõ. És akkor jön a sok jogász meg gazdász és csak keveri a sz*rt.
Részemrõl ennyi, a repülés jobban érdekel.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ha má' offolunk...
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Szántani ,vetni ! azt kell megtanulni DDDDDDDD
amúgy akkor is 3vizsga egy nap és sztem az sok.
Aki találkozott már abrázoló geometriával, elektrotechnikával, fizikával és automatikával az már semmitõl sem nyavajog. Csak a mûszaki és/vagy orvosi tanulmányok érnek vmit. Mi a Miskolci Egyetemen aki nem mûszakira járt, azt ember számba se vettük. Minden más csajoknak való.
Hát csak ennyit a szakmai sovinizmusról... <#ravasz1>#ravasz1><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#banplz>#banplz>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
És azt nem említette, hogy melyik nyár elõtt vagy melyik karácsony????
Melyikeknél csinálja nálad?
nálatok engedi a játék az 1024*768-nál nagyobb felbontást? nálam ez a max amit be tudok állítani
a conf-ba be tudom lõni, csak furcsa hogy a játékban nem
a régi kártyával engedte a magasabb felbontást is
GOOBY, pls
😄
Szerencsémre mivel ez egy gyárilag tuningolt kártya (és a hûtése szépnek szép ,de nem hatékony😊 ) ezért néha lefagyott. De mivel garis és le van billogozva ,nem nyúlhatok hozzá ,így kapóra jött a probléma. Mondtam a boltosnak ,hogy visszahozom,oszt ráfizetek egy 8800gt re. Aszondta ,hogy rendben😊
Következõ beruházás egy 8800GT-lesz, elég emberi áron jutok hozzá (a barátom beszámolja a jelenlegi kártyámat), de csak 2-3 hónap múlva... 😞