IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Laca, ahogy látom elbeszéltek egymás mellett:
te a taktikát hozod fel, és hogy a háború végén már rossz gép volt a zéró
csakhogy messerharcos arról beszélt, hogy a háború elején volt jó gép a zéró, kb 43-ig
persze jó taktikával, jó pilótával minden gép jó, de én még sehol sem olvastam, (nem csak a wikire gondolok), hogy az f4f, buffalo a pilóták kedvence lett volna, arról viszont kb mindenhol olvasni lehet, hogy utálták a pilóták azokat a gépeket
ahogy írtad, amikor szereztek egy működőképes gépet az amcsik, megváltozott a helyzet, DE ADDIG féltek tőle
a p38 meg egyenesen a világháború egyik legrosszabb gépe volt, 6000m alatt tilos volt európában légi harcba bocsátkoznia, (Punka Gy), mert
ottmaradt, az angolok pl nem vették át a nekik felajánlott példányokat a háború elején, mert annyira rossz teljesítményt mutattak
(ez persze nem azt jelenti, hogy jó taktikával ne értek volna el sikereket, de itt most nem a taktikán van a hangsúly)
de az sem véletlen, hogy kb az összes magyar-német pilóta egyetértett abban, hogy a p38 manőverező légiharcban nem ellenfél (Tobak T pl.)
szal csak azt akarom mondani, hogy én igazat adok messerharcosnak: a háború elejétől 43-ig nagyon félelmetes gépek voltak a zérók az amcsik szemében, utána már nem
és itt most az időponton volt a hangsúly, nem a taktikán, és nem a zil 2-n, mert azért Olegnél kicsit minden más
Laca maximális tiszteletem, nem kell egyetérteni, ez csak az én véleményem :)