IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DummyBoy
    Hú, micsoda történelmi vitaeste alakult itt ki :)

Nem szeretnék okoskodni, mert sajnos a történelmi tudásom lényegesen kisebb ezesetben mint a Tiétek, de a Zéró dologhoz eszembe jutott valami: (Nekem sajna a memóriám is szar, szóval nem emlékszem pontosan, hogy a sok közül melyik dokumentumfilmben láttam ...)

Szóval én is azt hallottam, hogy - nem úgy fogalmaznék, hogy jobb volt ... inkább jobban használták a japánok - a Zero-nak addig nem volt ellenfél a Wildcat amíg az amcsik (John S. Thach) ki nem talált ellenük egy jó taktikát, amivel a japánok egyszerűen nem tudtak mit kezdeni: Ez volt a Thach Weave

Wiki - Thach Weave

Viszont az tény, hogy bármennyire is volt a Zero agilis, és a Japánok jó pilóták, attól még a gép papírból volt, és igen "lobbanékony" természetű :)

(A memóriámnál már csak a névmemóriám szarabb, szóval fél órája guglizok, mert nem jutott eszembe a pilóta, és az ilyen szintű társalgáshoz illik kicsit többet letenni mint valami pilótáról elnevezett valami xD)