IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nézd meg a Rigát. Persze vannak fanatikus körözgetők,de a legtöbben ha tehetik csapkodnak. Persze körülmény függő ,mert ugyi ha a reptér közelében hiénáznak ,vagy hiénázunk akkor marad a forgolódás,de a legtöbb jobb arc biza nem erőlteti a keringést.Pár hete erőt vettem magamon beültem egy fókába . Felkavartam vagy 6 k ra és várakozó álláspontra helyezkedtem. Teletankoltam a vasat , úgy hogy volt időm bőven . Na egy szónak is száz a vége hat gépet lőttem pontosabban három zuhant le három leszállt de ugye a pontot megkaptam. Meg sem erőltettem magam ,csak a biztosra mentem. Ennek csak egy hátránya volt. Eluntam az életem . Volt hogy jött egy mig ,azt szépen otthagytam,a ficak utánam zuhant de szétesett útközben. Mondom eredményes ez a harcmodor de unalmas is egyben. War ra se járok mert az életem elunom már az elején,na meg mire vége van.