IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #28178 Üdv! hát most profi segitéget bizony nem fogsz hallani, csak engem:)
Nem igazán ismerem a Dórát,, de mivel az is fóka, és az is német ggép, valamit ne felejts. Nem egyforma gépekből harcolunk. A német gépek energiaharcra jók, az angol, orosz, japán gépek fordulóharcra, az ameikai gépek megintcsak inkább energiaharcra.
Hogy ez mit jelent? azt, hogy te bármit fogsz tenni meg bárhogy bűvészkedsz, előbb utobb egy forudlóharcbn valamelyik spit vagy lavor mindenképp leszed. Milyen legyen a hacmodor? olyan hogy felszálstz, minimum 2-3ezren lépsz be abba a légtérbe, ahol az ellenség van. keresel gépeket. Ha megvan, elrepülsz még egy ideig, hogy elmenjen aladtad, aztán elkezdesz zuhani, és besiklani mögé, olyan jó 600km-rel minimum. Befogod célkeresztbe, és megváárod hogy jó közelről lásd. Na akkor ösztűz.
Ha közben észrevesz és vadul kifordul, te felhuzod a géped, és otthagyod, mész másik célra. Megint keresl egyet...
Ha olyan szerveren vagy, ahol ez engeédélezett, a legjobb taktika szerintem azokat a gépeket elkapni, akik féluton repülnek és gyüjtenek magaságo a frontvonal és repterü közt, ekkor még saját terület felett gyakran megesik hoy bambábak. És mit tegyél ha téged támadnak? természeesen elég agaságot gyüjtöttél, igy csak simán elkezdesz zuhani, ha nem amerikai gép, akkor nem fogja birni, az orosz gépek közül is csak a lavor meg I-185 érhet utol.
a Lényeg hogy Fókával és változataival ne ngagyon akarj fordulni.
Türelemjáték gép. Nem szabad kapkodni, sietni. Lehet egy bevetésen elrepülöd az összes üzid és ugy szálsz le hogy na, semmi, de olyan is megeshet hogy ha jó napod és szerencséd van, hogy lekavarsz egy bevets előtt 4 gépet is az égről
a lényeg a türelem és hogy jól mérd fel mindig, ki kicsoda, kik hányan vannak, te hol vagy, vannak-e fölötted, stb.
A második. Ha olyan szerveren vagy, ahol, mint ahogy irtad, rögtön felszállás után elkezdene üldözni. Azt hivjuk vulchingnak is, meg egyszerűen gec.skedésnek, köcs.gségnek, ha ott tanyáznak egy reptér felett és igy vadásznak, az ne nagy játék, esélyt se hagynak hogy normális harc bontakozzon ki. Szerintem hagyd az ilyen szerót, menj komolyabba ahol ez nem megengedett.
Remélem segitetem valamit