IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyen táblázat mondjuk pont van a megadott linknél😄 A bombák tömege lényegtelen, mivel a méretük (légellenállásuk) is nagyjából arányos vele. (remélem nem írok hülyeséget, most értem haza😄)

Nekem meg csak az automata bombacélzók voltak eszemben, ami pl Bettyn, a német kétmotorosokon, meg B-25ösön van. Azoknál a sebességet kell folyamatosan korrigálni, különben valamiért elmászik a cél. (gondolom tudsz róla, hogy ezeken be lehet kapcsolni az automatikát, amit viszont már befolyásol a beállított sebesség)

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Ööö...én azt hittem, létezik olyan táblázat, amelyik megadja, hogy adott magasságban, adott sebességnél XY tömegû bombánál mekkorára kell állítani a nézeti szöget, hogy a célkeresztbe essen a bomba. Dehát ha nem, nem...azért köszönöm a linkeket.

Úgy éretted, hogy a nézeti szöget állítsam folyamatosan? Mert a sebességet hiába állítom, ettõl nem mozog együtt a célkereszt a céllal, hanem elmegy fölötte.
Trucker39
Barkácsoló kedvüek lóra !!

IL2 6DOF, Freetrack, 6 IR LED webcam, GlovePIE

Trucker39
Javaslom, az alábbi linken nézz körül:

Link

Köszönet érte a Virtuális Puma századnak!

Ha a kijelzett/valós sebesség táblázatra gondolsz, semmi értelme.. a játékban ez is egyszerûsítve van:/ Próbáltam használni, nem sokra mentem vele.

Állítsd be a kijelzett értékekre, majd úgy igazítsd a sebességet, hogy a kereszt pont a céllal együtt mozogjon, akkor nem nagyon megy félre. (valami misztikus okból ezt folyamatosan korrigálni kell, a végére pedig már valami teljesen lehetetlen értékre kell csavarni...)

\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F

Nem tudja valaki véletlenül, hol találom meg a bombacélzó táblázatot? Lusta vagyok keresni 😊
Gundark
Igaz. És volt a kimondott-kinemmondott "parancs" a sugárhajtású vadászok pilotáira, mondván hogy "háát igen, de akkor esetleg holnap is felszáll egy "léglökésessel" A háború nem romantika legfeljebb a könyvekben. Ez van.

Összehasonlítva Molnár ill. Nyemecz sérüléseivel, egy láblövés eléggé kevésnek tûnik, amennyiben szándékosan lõtték ernyõn. Nehéz elképzelni, hogy a két géppuskából csak egy lövedékkel tudják eltalálni. De nem elképzelhetetlen. Mint hogy az sem, hogy utólagosan "kreáltak" ügyet, tanúvallomásokat, hogy legyen amerikai áldozat is és lehessen egyenlõségjelet tenni...

Csakis az amerikai pilótáknak állt érdekében a kiugrott pilótákat kivégezni a légiharc földrajzi elhelyezkedésébõl kifolyólag.

Csak hogy ne mosódjanak már össze a dolgok!
Becze Cs:Elfelejtett hõsök 55.o. 2. bekezd
"... az ejtõernyõn leereszkedõk lelövése -sajnos- nem volt ritka a 15. AAF vadászpilótái által."

Mivel Molnár L.-ról és Nyemecz J.-ról volt szó, én a magyarokat vettem másik félnek.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Becze Csaba írja (Elfelejtett hõsök) Szeverényi K.-nál, hogy 1945.II.21-én lelõtt egy B-17-est, és a magyar raj gépei közül VALAKI lábon lõtte az ejtõernyõn függõ T.J. Bunnel faroklövészt, aki III.9-én meghalt. (Vagy emiatt vagy a gépben szerzett sebesülése miatt. Ezt én teszem hozzá.)
Soha nem derült ki, ki lõtt rá a raj gépei közül. (Az incidens a túlélõ amerikaik elbeszélése alapján dokumentált.)
Csaba megjegyzi, hogy ezek a pilóták sokat repültek Molnár Lacival, talán bosszút álltak.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Bucser
Szerinted a másik oldalon csak magyarok repültek?

Mindkét oldalon történtek ilyenek. Nem szabály volt hanem kivétel. és nem "utaztak" a pilótákra.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Magyar pilótákról van szó (legalábbis részemrõl).

Konkrétan mikor és kivel fordult elõ?

Engem is érdekelne ha tudnál példákat mondani!

szted németek soha nem lõttek levegõbe?
Légyszi írj dokumentációt, vagy tanúvallomást.

Bucser
+amit nem naplóztak egyszerûen csak MIA lett...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

1 azaz egy alkalommal.

valamelyik nap codozott egy srác Oleg_ua néven... <#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

hátha olyat mondasz hogy lámulni... akkor télleg túl sokat cod4ezel... nemsokára jön majd a lol. <#violent>
Bucser
Ne félj a másik oldalról is történt ugyanilyen.

Sanyix
"Mindkettejüket ejtõernyõn függve lõtték agyon az amerikai vadászok"

pff igazi amcsi "fairplay"...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ColdFire
kezdek ellámulni, cod4ezek il2 helyett <#boxer><#rinya><#schmoll2><#wow3><#zavart2>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

/OFF
A meghalt fórum az, amire nem írnak. Ide írnak, mint pl. épp most én is, így nem halott. 😊
/ON
Scottt
Meghát... :-)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Her Laca
Mi az meghalt a fórum.<#fejvakaras>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ez sima webkamera meg egy progi. Ja meg kell egy mod amit le lehet tölteni. Na meg egy bézbólsapka vagy öt leddel felszerelve.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

hát ez meleg. ezt csak trackirrel lehet majd megcsinálni vagy vhogy joy/billentyûrõl is vajon e ?
Ezt még akkor raktam fel wikire amikor nem volt Puma oldal, utána kicsit javítva lett feltöltve a pumaszállásra.

A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.

Her Laca
http://youtube.com/watch?v=07LZ-BWha7w
Ez jónak tünik.

Fax vagyok, a Pumák honlapjáról való...<#falbav>

Nem ismertem, de korrektnek tûnik.

Közületek biztosan rengeten ismerik...én viszont nem gondoltam volna, hogy megtalálom a Wikin-n, egy gyönyörû olvasmány formájában:
http://hu.wikipedia.org/wiki/101._Puma_vad%C3%A1szrep%C3%BCl%C5%91_oszt%C3%A1ly
Nem akarok rosszmájú lenni, de ha valaki már túl jó egy számítógépes játékban akkor sosem tudom hogy tiszteljem-e vagy inkább sajnáljam...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

bizony
Her Laca
Hát hatvan felett lett meg neki asszem,de az se semmi szerintem.

Dehogy, Kevin Sorbo is meg akar tanulni szimen repülni, de túl nagydarab, emiatt csak a pilótafülkében fér el, a forgószék kicsi neki... <#vigyor>

Bucser
A C-130 Herculesnek?? FS-X-elni akarnak vele vagy mit?😄

jaja.herculesnek építgetik KPval a pilótafülkéjét. elvileg KP fogja vagy má programozza.kívncsi vagyok mi sül ki belõle 😊

amúgy Flora a pilótajogsiját hamarabb szerezte nem.csak az ezüstkoszorúért ment 70 közelben. de mindegy.lényeg a lényeg. élni úgy kell ahogy Flora csinálja.tud vmit az öreg. (monnyuk mostmár hobbifogtechnikusként sztem adva van néhány lehetõség... 😊 )
Bucser
És még Fakoma mondta, hogy soha nem adna simre ki 70 ezret hisz ennyibõl 2 órát repül😄

Na errõl ennyit😛

Her Laca
Megjegyzem Fakoma is valami nagy fába vágta a fejszéjét ,valami komoly szimulátort építget.http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=condorsoaring&id=1199874138

Bucser
Persze, hogy ismerem.

Her Laca
Flórát ismered ugye! Banyek imádom a pasit,közel hetven évesen szerezte meg a pilóta jogsiját. Nekem nagy lökést adotta példája,hogy sose adjam fel.
Ha a fiam befejezi a fõsulit akkor talán már lessz rá keretem,hogy nekivágjak én is. Sose felejtem el amikor KV-t felvitte repülni.

Her Laca
A fene se akar vitatkozni😊))
Elfogadom az álláspontodat.
Megjegyzem ,itt beszélgetünk horror árú hardverekrõl,batárnagy monitorokról,stb,osztán jön egy 12 éves kissrác a 14"-os crt jével meg a 2000 forintos botjával és lazán levakar az égrõl.😄D Velem már megesett.
Van egy srác Kri nevû,indúlt a bajnokságon is asszem negyedik lett.
Valahogy annó megtalált ,és én mutogattam neki minden félét,aztán fejébe vette,hogy õ elindul a versenyen. Éjjel nappal dogolt,oszt három hónap után 10 bõl ha 3 szor le tudtam kapni akkor örültem. És olyan botrányosan vacak cucca volt,hogy el sem akartam hinni. Bár azért az sem egészséges,ha valakinek csak egyvalami tölti ki az életét ,ezt meg is jegyeztem neki.Egy tizenéves gyerek ne üljön egész nap a számítógépe elõtt.

Bucser
Miután nem csak Il-2-zök (sõt újabban egyáltalán nem) igencsak jól jön a programozhatósága és a "kényelmi beállításai" más szimekben.

Alapvetõen a szimezést vagy a számítógépen repülést max akkor fogom legjobban elhanyagolni ha lesz ppl-em vagy cpl-em és valódi vason repülök. Ennek az elkövetkezõ 10 évben kicsi az esélye ezért az addig felmerülõ ÖSSZköltséget igyekszem minimalizáni. és hosszú távon erre a legjobb választás a lenti. (szerintem)

De mint mondtam ne kezdjük elõlrõl. Valószínû ha 2 vagy 3 gyerekem lenne én is máshogy állnék hozzá.

Aztán majd jön a "langyos kamillateába lógatás" idõszaka... <#vigyor1>

Her Laca
Akkor leírom az én hozzáálásomat.
Egyrészt ,a joy mint eszköz nem sokat számít (bizonyos határok közt persze) .Én annó a Saitek Gold-al (amit azóta NeghWar nyúz,és van vagy 8 azaz Nyolc éves!!!!!!!!!!) semmivel sem harcoskodtam rosszabbúl ,mint az X52 vel. Sõtt! Mivel régebben sokkal több idõt töltöttem el az IL2 vel így azt is megkockáztatom ,hogy jobban is ment a repülés. Az X52 õ az egy sokkal kényelmesebb megoldás de kb ennyi. Azt bátran le merem írni,hogy nem ér annyitt amit kérnek érte ,és én soha nem is adok érte ki 35-40 ezret. Sokan vannak akik megveszik mert szeretnének különbözõ szimulátorokon repülni ,aztán valamiért elmegy a kedvük az egésztõl és marad a drága kihasználatlan hardver. Az egész net tele van hirdetésekkel,amik pár hónapos valóban alig használt joyt kinálnak.
Én legutóbb húsz pénzt fizettem egy két-három hónapos darabért. Garancia volt még rá 9 hónap. PL a prot láttam 50 pénzért ,hát nem tudom ,asszem ezek beütötték a fejüket😊Ennyire azért nem jó,szerintem.

Nem mondtam, hogy nem térülhet meg...