IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem meg csak az automata bombacélzók voltak eszemben, ami pl Bettyn, a német kétmotorosokon, meg B-25ösön van. Azoknál a sebességet kell folyamatosan korrigálni, különben valamiért elmászik a cél. (gondolom tudsz róla, hogy ezeken be lehet kapcsolni az automatikát, amit viszont már befolyásol a beállított sebesség)
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Úgy éretted, hogy a nézeti szöget állítsam folyamatosan? Mert a sebességet hiába állítom, ettõl nem mozog együtt a célkereszt a céllal, hanem elmegy fölötte.
Állítsd be a kijelzett értékekre, majd úgy igazítsd a sebességet, hogy a kereszt pont a céllal együtt mozogjon, akkor nem nagyon megy félre. (valami misztikus okból ezt folyamatosan korrigálni kell, a végére pedig már valami teljesen lehetetlen értékre kell csavarni...)
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Becze Cs:Elfelejtett hõsök 55.o. 2. bekezd
"... az ejtõernyõn leereszkedõk lelövése -sajnos- nem volt ritka a 15. AAF vadászpilótái által."
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Soha nem derült ki, ki lõtt rá a raj gépei közül. (Az incidens a túlélõ amerikaik elbeszélése alapján dokumentált.)
Csaba megjegyzi, hogy ezek a pilóták sokat repültek Molnár Lacival, talán bosszút álltak.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Mindkét oldalon történtek ilyenek. Nem szabály volt hanem kivétel. és nem "utaztak" a pilótákra.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
pff igazi amcsi "fairplay"...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A meghalt fórum az, amire nem írnak. Ide írnak, mint pl. épp most én is, így nem halott. 😊
/ON
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
Ez jónak tünik.
http://hu.wikipedia.org/wiki/101._Puma_vad%C3%A1szrep%C3%BCl%C5%91_oszt%C3%A1ly
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
amúgy Flora a pilótajogsiját hamarabb szerezte nem.csak az ezüstkoszorúért ment 70 közelben. de mindegy.lényeg a lényeg. élni úgy kell ahogy Flora csinálja.tud vmit az öreg. (monnyuk mostmár hobbifogtechnikusként sztem adva van néhány lehetõség... 😊 )
Na errõl ennyit😛
Ha a fiam befejezi a fõsulit akkor talán már lessz rá keretem,hogy nekivágjak én is. Sose felejtem el amikor KV-t felvitte repülni.
Elfogadom az álláspontodat.
Megjegyzem ,itt beszélgetünk horror árú hardverekrõl,batárnagy monitorokról,stb,osztán jön egy 12 éves kissrác a 14"-os crt jével meg a 2000 forintos botjával és lazán levakar az égrõl.😄D Velem már megesett.
Van egy srác Kri nevû,indúlt a bajnokságon is asszem negyedik lett.
Valahogy annó megtalált ,és én mutogattam neki minden félét,aztán fejébe vette,hogy õ elindul a versenyen. Éjjel nappal dogolt,oszt három hónap után 10 bõl ha 3 szor le tudtam kapni akkor örültem. És olyan botrányosan vacak cucca volt,hogy el sem akartam hinni. Bár azért az sem egészséges,ha valakinek csak egyvalami tölti ki az életét ,ezt meg is jegyeztem neki.Egy tizenéves gyerek ne üljön egész nap a számítógépe elõtt.
Alapvetõen a szimezést vagy a számítógépen repülést max akkor fogom legjobban elhanyagolni ha lesz ppl-em vagy cpl-em és valódi vason repülök. Ennek az elkövetkezõ 10 évben kicsi az esélye ezért az addig felmerülõ ÖSSZköltséget igyekszem minimalizáni. és hosszú távon erre a legjobb választás a lenti. (szerintem)
De mint mondtam ne kezdjük elõlrõl. Valószínû ha 2 vagy 3 gyerekem lenne én is máshogy állnék hozzá.
Egyrészt ,a joy mint eszköz nem sokat számít (bizonyos határok közt persze) .Én annó a Saitek Gold-al (amit azóta NeghWar nyúz,és van vagy 8 azaz Nyolc éves!!!!!!!!!!) semmivel sem harcoskodtam rosszabbúl ,mint az X52 vel. Sõtt! Mivel régebben sokkal több idõt töltöttem el az IL2 vel így azt is megkockáztatom ,hogy jobban is ment a repülés. Az X52 õ az egy sokkal kényelmesebb megoldás de kb ennyi. Azt bátran le merem írni,hogy nem ér annyitt amit kérnek érte ,és én soha nem is adok érte ki 35-40 ezret. Sokan vannak akik megveszik mert szeretnének különbözõ szimulátorokon repülni ,aztán valamiért elmegy a kedvük az egésztõl és marad a drága kihasználatlan hardver. Az egész net tele van hirdetésekkel,amik pár hónapos valóban alig használt joyt kinálnak.
Én legutóbb húsz pénzt fizettem egy két-három hónapos darabért. Garancia volt még rá 9 hónap. PL a prot láttam 50 pénzért ,hát nem tudom ,asszem ezek beütötték a fejüket😊Ennyire azért nem jó,szerintem.