IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Tényleg nagyon zsír volt a tegnapi eksön. Bár a Norvég map-ről lemaradtam,de a kövi map a belgiumi volt és ez kárpótolt ;).
    Volt még Morane 406-os na az is lelőhetetlen szinte,ha a törzsét lövöd,vagy a hűtőjét max füstöt húz,de ha a szárny végét akkor az letörik.
    Azt a bizonyos bombázást meg jól benéztem . Egy szektorral eltájoltam magamat ami még nem is lett volna baj,csak mikor oda értem veszettül kezdett lőni a légvédelem,(csak nem rám,mint utólag kiderült)de vagy öt helyről is. Kinéztem magamnak egy jó kis zsíros konvojt,8 teherautó volt. A tengelyükkel megegyező irányból indítottam a támadást kb. 30 fokos szögben. Leoldottam a kis 250 kg-os bombám...erre:
    frendly car destroyed
    frendly car destroyed
    frendly car destroyed
    frendly car destroyed
    frendly car destroyed
    frendly car destroyed

De azért jól éreztem magamat.