IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Jó kis buli volt, első map Norvégia, A5 fóka és társai, Seafire, mosquito stb ellen, lesegítettem egy seafiret,és egy másikkal nekiálltam dogolni(!!) tudván hogy csak egy perc van a map végéig, az utolsó 10 másodpercben szembefordult a seafire, rövid sorozat, ül a kabintetőn, tulaj pk, mission loading, de szinte ugyanabban a pillanatban.. Következő map nemtomhol, emil3, stuka b2 meg He-111 P2 vel P36 meg fokker DXXI ellen. Kevés vadászás után meguntuk a ködös földközelben bujkálást, meg valahogy a P36-ok nem akartak leesni, még a 20mm-esektől se, úgy a briefing alapján nekiálltunk megkeresni a célokat, én Stukával , Pogi meg messzerrel védte a csíkos-kockás gatyámat az ellenséges darazsaktól. Eredmény: 1 reptér, egy útblokád eltisztítva, egy admin , asszem megin Smurfy kapott egy büdös nagy pk-t a junkersem hátsó lövészétől, Pogi is lelőtt pár enemyt rólam, nomeg sikeresen telibebombázta a saját konvojunkat, ami olyan jól sikeredett, hogy a szerver azonmód -900 ponttal honorálta.
Sajnálatos módon csak egy óracskát tudtam menni, mert későre tudtam repülni (be voltam osztva konyhaszolgálatra), de jó volt.