IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • szekelyland
    Biza!
    Jó kis egyűttműködés volt, Ukded3-ason, sok AI meg humán bánta a találkozást. Kicsit a végén paráztam, mert [Bf]Smurfy-t vagy 4 alkalommal segítettem ki udvariasan a gépéből, és gondoltam ennek már kick/ban szaga van, de nem így volt, a csávó szépen kilépett. A legjobb az volt amikor az orosz repteret támadó német bombázó kötelékbe beültem, oszt a humán ratát ledurrantottam, meg se próbált kifordulni, előre azt hittem AI... pedig ő gondolta rólam ugyanezt ("áá, ez csak egy vacak AI messzer, előbb lelövöm a bombázókat majd végzek vele is") oszt eccer csak lássa hogy az AI humán manőverekkel konfettit csinált a ratájából... Há én többet Rigára nem megyek, az tuti... Korrekt gépkiosztás, célpont százával, mikell többb