IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Mondjuk elég gáz, hogy ahány magyar század van, az mind a tengelyhatalmak gépeit repülik, így ha én Mustanggal akarok repdesni, akkor majd át kell jelentkeznem valami külföldi századba, vagy csinálok egy egyszemélyes kommandót. :D
A pumák, a dongók és ricsiék is ragaszkodnak a vadászoknál a bf109 és fw190 gépekhez. Megértem a ragaszkodást a történelmi hűséghez, bár láttam Me262-t is repülnek néhol. Ennyi erővel szerintem beleférne a Spitfire és a Mustang is, mert azok mint zsákmányolt gép még mindig hitelesebbek, mint a Me262-es magyar felségjelzéssel... Ez csak magánvélemény, nem akarok senkit és semmit megváltoztatni, pusztán észrevétel.
Tegnap bf109-el kellett volna szint-repülést végrehajtanom, ami inkább döglött kacsa vergődésére hajazott. :) Lehet, ha végzek a kiképzéssel, új századot kell alapítanom, ahol mindegy a géptípus?... ;)