91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#2709 eztet mondom. :) -
#2708 nem 4, hanem 6 db 12,7 mm-es cső nézeget előre a Mustangból :) -
neuro #2707 landing/takeoff flaps 300 felett simán letörik vagy beragad -
#2706 nekem ha nagy sebességnél eresztem ki a flapset, akkor van, hogy beragad (jammed) :/ -
#2705 Ööö, hogy is van...
Landing
Take off
Combat
Raised
Ja, igen.
P-51-es nekem azért tetszik, mert négy géppuska + raksi + bomba díszítést lehet rápakolni egyszerre, ami szvsz igencsak univerzális géppé teszi. Bár azért itt jegyezném meg, hogy én nem tudok vele repülni. -
#2704 sööt azon is tuul pont az átesés szélén :) -
neuro #2703 jaja úgy kell. szoktál még online repülni? -
#2702 ÉS??? Ha 2 Fet nyomsz még szűkebben fordul persze koptatja is a tempot rendesen:) szal ha energi harcot nyomsz nem érdemes vesződni vele... vagy B&Z esetén:) -
#2701 értem, akkor nem viszem túlzásba, csak amíg remeg a gép. :) -
#2700 gyere és probáld ki , landig flepszel egy helybe megfordul a mustáng :)))) -
neuro #2699 de átesik, csak ha ügyes vagy kisebb sugáron tudsz fordulni -
#2698 dehogynem, be is ájult a pilóta. :D A nyamvadt nem bírta a terhelést. :) -
#2697 a két F már felszálló pozícióba teszi, a harci mód csak egy F :) -
#2696 akkor még nem fordultál vele szüken :D -
#2695 Az anélkül is stabilan fordul tapasztalataim szerint. :) -
#2694 Én flapsot inkább alacsonytámadásnál hazsnáltam fékhatás elérésére. Csak két F gomb, szal ha nincs idő malmozni az állásszöggel, stb. (ráadásul gőzöm sincs, mire van bekonfigolva ) szép pusztítást lehet így elérni. -
#2693 jah stabilabban fordul bááár mustángal még nem sokszor probáltam :S -
#2692 És akkor nem esik át a gép? -
#2691 Eléggé erős szerintem, mivel 1944-es gép, azért is választottam, hogy legyen némi előnyöm kezdőként. -
#2690 szüüük forduloban -
#2689 milyen manőver esetén érdemes flaps-ot használni? -
#2688 De a mustang gyors is és erős is nem??? Még nem repültem vele azért kérdezem:) -
#2687 Pedig elég jól fordulózik a Mustang, szerintem. Legalábbis a bf109-t, FW190-t, és Spitfire-t is lefordulózza, azt tapasztaltam. Más gép ellen még nem igazán próbáltam. -
#2686 Soha nem próbáltm a 262-t... Nekem iazán azt ettszik ahogy pl a gunpodok módosítják a repülési jellemzőket... G-2 fürge jól irányítható kis gép de Gunpodokkal meg ormótlan és alacsony a fordulékonysága.. Jahh meg könyebben esik át:) -
#2685 És persze ne feledkezzünk meg a 24 R4M raksiról sem... -
#2684 Me262? Tár ráürít az ürgére, aztán powwa 100% -
#2683 Trimm arra jó, hogy nagy vagy alacsony sebességű célzás közben egyenesben menjen a gép és ne bólogasson Propeller állásszög pedig a vonóerő csökkentésében és növelésében segít... RAdiatorral meg hűtessz:) Az is lassit ha nyitva van -
#2682 Mi vagyok én polip:D:D -
#2681 És ezek mire jók ??? -
#2680 meg néha Flapsot is érdemes:) ha mondjuk fordulóharc de nem hinném, hogy a Mustangal leállsz forduló harcolni:) Meg mE262-vel sem hiszem:) -
#2679 A trimmek kiegyenlítő lapok (ctrl+ a megfelelő kormányfelület irányító gombja), hűtőt meg az R-el állítod, a légcsavarszöget meg be kell állítani, mert defaultban azt hiszem nincs. Én az 1,2,3,4,5,6-ra tettem, mint 0,20,40,60,80,100% szög. -
#2678 -
#2677 jaah, hogy levegőt keversz bele? Azt hittem a benzin sűrítés az az, hogy több benzint eresztesz a gépbe?:D
Milyen hűtöt?:D
Trimmereket? Légcsavarszöget?:D
Én a joy-t és a Y és X-et használom..na meg a -/+ Meg a delet-et közelítéshez!:D -
#2676 Nekem nem szimpatikusak a sugárhajtású gépek, motorossal megyek, egy magyar festésű Mustanggal (hadizsákmány :)).
Harc közben nem állítok keveréket, mert nem ott kell a benzinen spórolni. Harc közben csak hűtőt, légcsavarszöget és trimmeket állítgatok. -
#2675 Pedig nekem a Me262a-1a a kedvencem. Nem is nagyon kell víszintbe kerülni vele, csak becélozni alulról és össztűz a négy gépágyúból... elég, ha három-négy lövedék eltalálja, annak már sanyi. -
#2674 Az oké, de ha bombázó köteléket támadok, akkor is? -
#2673 Szerintem meg a motort nyomasd, ha sikerul egy helyre bevinni egy sorozatot, akkor tuti kigyullad, jobb esetben szetszakad a szarny...... -
#2672 Szóval mit tudom én. üldözök vmilyen gépet és akkor motort ráteszem 110%-ra és nyomok egy benzin sürítést és gyorsabban fogok menni sokkal?
Még vmi.
Te milyen gépet használsz?
Amúgy kiprobáltam egy ilyen sugárhajtású gépet.. hát vicc volt.. nem tudtam legalább egy viszintbe kerülni a bombázóval... Több száz méterrel alatta voltam. -
#2671 Jah, jah ezzér nyomom én úgy... :) Pl.: felszállni meglászállni belsőböl nekem még elég zavaró!:D -
#2670 Ha keveréket állítasz, az azt jelenti, mennyi legyen a benzin/levegő aránya. Ha dús keveréket nyomsz, akkor nagyobb teljesítményt produkál a motor, de a fogyasztás is megnő.
Belső nézetből gyakorlok, érdemes a körülnézést folyamatosra állítani, hogy ne ugorjon vissza középre a tekintet, legalábbis itt lentebb azt tanácsolták, és nekem valóban bejött, könnyebben szem előtt tartom az ellent. Azért érdemes belső nézetből gyakrolni, repülni, mert az online játékokban a valósághűség miatt gyakran kikapcsolják a külső nézetet, mivel a valóságban sem szállhatsz ki a gépből körülnézni, és nem repkednek körülötted kamerák.