IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
A war lehetőséget ad erre. Bármilyen géppel leszállhatsz, és ha nem töröd össze és nem lő szét az ellenség a földön, már csak épségben haza kell érni.
Amikor beüt a baj (vagy az ellenség találata), már akkor elkezdődik a kimentés megszervezése. Lehet, hogy a gép még repül, de a mentőcsapat már akcióba is lendült. Ha még biztonsággal irányítható a gép, akkor érdemes egy olyan helyre ledobni, ahonnan könnyen kihozhat egy másik gép. Ha nem, akkor egy hosszú egyenes út közelében kell kiugrani. A mentőcsapat előbb el takarítja az ellenséget földön és levegőben, a mentőpilóta kinéz egy hosszú egyenest, miközben a szerencsétlenül járt társunk a helyzetét próbálja meg minél pontosabban meghatározni. Egy de legalább két másik gép a légteret figyeli, hátha befut valami vagy valaki, mert a kimentést végzőnek a leszállásra kell koncentrálnia. Egyedül is meg lehet csinálni, de sokkal nagyobb a rizikó. Ha sikerül, hatalmas érzés.
A nehézségét inkább a szűk utak adják, mert ha letérsz róla, akkor az anyaföld elkezdi dobálni a gépet. Egy 109 vagy egy fóka gyorsan fel is borul. Ha így alakult, már két embert kell kimenteni. :) Popeye híres arról, hogy nem hagy el senkit, nem egy alkalommal háromszor is fordult, hogy mindenkit kihozzon.
Az én legextrémebb mentésem egy Stukával volt, hegynek felfelé szálltam le. Még a track is megvan, épp a hétvégén találtam rá. Felszállás után sajnos lelőtt a légvédelem.