IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • szekelyland
    A tegnap Szepy mesterrel a War Cloudsra mentünk, jó sok népvolt, lőttünk mi is, lőttek minket is, csak a ts-el volt gond, a feleségem az államvizsgára készült, nem tudtam hangosan kommunikálni, Szepy meg nem hallott jól, sokat nem mentünk, kb egy órát, de jól telt:
    Eredmény: 1 hajó, amivel megnyertük a pályát, 3 tempi meg egy P47, amit Szepy meglőtt, de csak füstölt, és amikor belelőttem pont a 100m-es konvergenciáról a 2 db 30-assal meg a többi apróbbal megnyomtam, annyira intenzíven párolgott el hogy a szárnyam lement.. DE jó volt látni amint a P47 hirtelen elfogy, továbbá még 2 alkalommal összementem az ellennel, meg kétszer egy föld nevű bolygóval ütköztem össze amíg a trimmel ügyetlenkedtem, mert még nem vagyok megszokva teljesen a gombokkal, de a vége felé a 2%-os találati arányról feltornásztam 5-6% ra.