IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #27744 Sziasztok! ma csak 4 küldit repültem teljesen végig, másik kettőnél riga szarakodott.
Fókával repültem az elsőt, felmentem egyből reptér körül 3000 környékére direktbe nagymagaságba vadászni, elmentem a repterük fölé kikerülve a csetepatét, hopp, egy gyanutlan lavor tört szét zren. Mentem tovább, leszedtem mégegyet ami enyhén fordult és kissé szemből kaptam le, aztán mentem tovább, Pogi bajban volt 2 lavor a nyakán, csak fordulózott, kicsit lasultam, az egiknek lekaptam a csűrőjét, ami hazament valszeg, a másikat visznt, bár irto idegbetegen szarul céloztam, de leszedtem:D
Mentem tovább, belementem egy alacsonyan folyó küzdelembe, két lavor előttem, a közelebbi észrevesz, kiválik, mondom nembaj, megyek a meszibre, be is értem, azt is megszabaditottam a szárnyától:D
A haverja láttam követni akart ezért lenyomtam az orát és tüztem haza.
fel se mertem nézni 5 percen át hátra, csak egyenesbe toltam, végül leszáltam, bár elég szarul, levágtam fél szárnyam leszállás közben. Tehát 4 gép egy repülés:D
ÉS ami király, tracket is csináltam:D
mint kiderült, az a lavor nagyon hamar kivált, nem kövtett hiába remegtem:)