IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Egy veteránt sem fognak széttépni a bemutatón. Pár éve volt szerencsém a Piros 7-ben gyönyörködni. Én arra számítottam, hogy a motor végig bömbölve, teljes gázzal fog pörögni és 50 méter alatti magasságon tépkedni ahogy én szoktam leszállás előtt. :D Nos, szépen felpöfögött legalább 300 méterre vagy még feljebb, majd ott orsózott, looping, fordulózgatott, de semmi extrém manőver. Végül (emlékeim szerint) levett gázzal leszállt, majd a helyére gurult. Kissé csalódott voltam, de megértettem, hogy a több mint 30000 legyártott példányból csak 2-3 repülőképes 109-re nagyon de nagyon vigyázni kell.
Két héttel később a Rote 7 leszállás közben berádlizott, kiszakadt a motor és megsérült a szárny...