IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #27729 Köszi, megkaptam és megnéztem amire kiváncsi voltam.
Az egyik 77-es kollégával volt egy kis harcom, amire ngyon büszke voltam, mert mindent úgy csináltam ahogy az a nagykönyvben le van írva. Ő lavorral jött én meg G2-vel voltam. Az addigi fordulózást azonnal elvetettem és inkább energiát igyekeztem gyűjteni. A kolléga sem adta fel, és dühödten kapaszkodott utánam. Amint láttam, hogy elég magassági fölényem van és a pozicióm is alkalmas a lecsapásra, azzonal ráborítottam és minden alkalommal (összesen 3x) sikerült is találatott bevinnem, amivel nem csak a gépét, de a morálját is sikeresen rongáltam. Olyannyira, hogy még be is írta (ezt csak most a track-en vettem észre) "hogy akkor kinek is van csíter gépe?" majd röviddel ezután szándékosan benyomta a gépét a földbe.
Innen üzenem a kedves kollégának, hogy sose adja fel, mert egyáltalán nem repült rosszul! Ahelyett, hogy chat-el, inkább öszpontosítson a harcra és csak a győzelmen, vagy a menekülésen járjon az esze és sose azon, hogy "persze neki jobb a gépe én inkább feladom". Még akkor is ha előnytelen pozícióban van. Ha nem idegesíti magát (ezzel csak az én malmomra hajtja a vizet) és nem a feladáson kondolkozik, talán megmenekülhetett volna, vagy akár le is rázhatott volna.
Remélem ha olvassa ezt, megszívleli a baráti jótanácsot. A jó pilóta nem a gépétől az, hanem ami a fejében van.