IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Csak gondoljunk bele ,hogy eleve a nagy terhelésű manővereket nagyon kevesen bírhatták elviselni. Gondolom ez olyan ,hogy rengeteg pilóta van aki ügyes ,de pl a Red Bullon nem sokan vehetnének részt. Nos ez már igencsak leszűkíti azon vadászpilóták számát akik képesek voltak intenzív manőverekre a légi harc alatt. Voltak ilyenek minden nemzetben ,de szerintem nem kéne sokat számolgatni ha pontos adatot szeretnénk.
    Ugye a német ászok főleg a keleti hadszíntéren arattak nagy számban ,de amint olvastam ott gyakorlatilag sokszor célt repültek az orosz pilóták,főleg kezdetben. Valamelyik könyvben tán a hazámért repültem ben volt ,hogy gyakorlatilag 2 fókával nem győztek leszállni lőszert vételezni mikor az oroszok a várost támadták.