IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Nagyon király ez a videó!

Szepy:milyen szerveren voltatok tegnap?
    Én a CZ_AH-n kezdtem,csak olyan szar volt a gépkiosztás,Spit IX-vel szemben nekünk adtak G6-ost meg A5-ös Fókát. Plusz volt olyan,hogy 7-en voltunk 14 ellen. Egyszer 4 Spit-vel meg egy P-51-vel kellet dogolnom G6-val,de elég bénák lehettek,mert még így is egyet lelőttem,egyet meg lőttem,egyet meg kiollóztam úgy,hogy becsapódott,aztán meg leszedtek engem is... Megvártam a kövi mapot,de ugyan ez a felállás volt,csak kaptunk G6 Late-et meg A6-os Fókát,ők meg Tempit és P-51-et,úgy hogy inkább mentem aludni.

Szerintem,ha valakit megsoroztak az örült,ha túlélte és még levegőben tudott maradni ill. haza tudott evickélni,nem úgy mint azilkettőbe. 5-6 huszast belevágsz a szövi gépekbe és még vígan ledogolnak. Azt hiszem valamelyik fórumon olvastam,hogy talán a 4.x patch-ben is így volt még,ha eltaláltak örültél,ha a frontig elértél,nemhogy dogolni támadt volna kedved.