IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    A napokban néhány újjonc szájából elhangzott az a szó, ami némi derültséget okozott itt. Mégpedig az, hogy hogyan lehetne időlassítást eszközölni, mert ami a revi mögött folyik az kissé nehezen követhető.

Hát, ha jobban belegondolok, nem is beszélnek hülyeséget. Sőt, annak idején ez nekem is feltűnt, csak aztán hozzászoktam ahhoz, hogy a játékban bizony tényleg 2x vagy 3x gyorsabban történik minden.

Valszeg mindenki észrevette már magán, hogy ha példáúl földicélt támad, akkor sokáig alig látja, mert hogy még túl messze van, aztán meg egyik pillanatról a másikra máris előtte van az egész cél, de neki csak fél 10-ed másodperce van lőni és örül, hogy nem zuhant bele abba amit elakart találni.

Hogy kicsit jobban illusztráljam a mondanivalómat itt egy kis linkecske archiv felvételekből

Vesse össze mindenki azzal amit a játékban tapasztal. Amúgy ez a felvétel nem hiszem hogy lassított. Sőt, ez a valós. Szerintem.