IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Glo kollega! Én speciel PÓ sergentet ,még a víz alatt is szoktam lőni ha úgy adódik:)) egy régebbi afférunk óta. Mondjuk ő sem udvariskodik ha úgy adódik:DD
Most olvastam jobban át a 77 esek fórumát, valamin azért megrökönyödtem.
Sok minden mellett amivel nem értek egyet azt írja tudodki,hogy minden német gép jószerivel jobban emelkedik,gyorsabb,jobban zuhan mint a szövi gépek. Most töprengek mik azok a gépeink amik ezeket a paramétereket tudják,mondjuk 43 tól. Mert a La5FN az pl 43 as és nem gondolnám ,hogy bármely 43 as BF ,Fóka jobb lenne bármiben nála.
Vagy a Poni. Vagy a P47. Jak 3. La7,Jak9. De még a létra is több mindenben jobb.Jó a sima La5 az vacak de van nekik az a kétfedelű veszedelem,amit nem lehet lelőni:) Spitfiret meg sem említem.
Vagy ott a cobra. Bakker az egyenrangú a G2 vel. Kicsit óvatosabban kell vele mozogni de ott van az.