IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Becze Csaba ezt írta a roncskutatók fórumán róla.
Idézem,vagyis ide másolom,remélem nem orrol meg érte.:)
"A Negro Aladár csodálatos repülő volt, az egyik legjobb képességű magyar pilóta, aki valaha repült. Végtelenül rendes ember volt, laza, bohém, jóindulatú mindenkivel, elképesztő szemét módon fúrták ki és állították félre (nálunk akkoriban is nagy divat volt a tehetséges embereket fúrni, az irigy, tehetségtelen, futtatott emberek kedvelt sportja volt ez mindig is és az is maradt).
A háború utáni sorsa is elképesztő tragikus (öngyilkos lett, miután sehol nem tartottak rá igényt), a családja is kihalt már, rajtam kivül senki sem látogatja a sírját (talán még az az öreg, még élő beosztott pilótája, akinek szóltam, miután több év keresés után megtaláltam, hol van eltemetve...).
Számomra egyértelműen ő a tökéletes magyar vadászpilóta és a valaha volt legjobb magyar vadászrepülő századparancsnok."