IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na uraim!
Van nekem egy ötletem. Nem tudom milyen fogadtatásra talál ,de majd jelzitek.
Nos röviden,csináljunk egy kis háziversenyt (csak ,hogy neve legyen a gyereknek) ami abból állna,hogy az nyer aki tovább húzza egy élettel.
Az apropót az adná,hogy többen panaszkodnak a kiák miatt,nos ez talán elősegítené a figyelmesebb harcot. Persze azt nem lehet kiszűrni,hogy a reptéren startnál összemegy az ember és hasonlók,de a harc közbeni kiák a fontosak. nem kell statisztika mindenki jegyezze fel hány túlélt bevetést tudott repülni,és mellékes is mennyi a győzelme.
Próbáljuk ki a Hartman féle taktikát,csak a biztos ,vagy közel biztos támadásokba belekezdeni,nem utána menni az ellenségnek,kiválni a harcból vagy el se kezdeni ha nem biztos az előnyünk.Tudom ez kicsit unalmasnak tűnik ,de tapasztalatom szerint meg van ennek is a szépsége.
Igazából kíváncsi vagyok mennyire is mennénk a nagy legendák taktikájával ,persze ehhez komoly önuralomra is szükség van.
Röviden ennyi az ötlet ,jelezzétek ,hogy mi a véleményetek.