IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Na ezért szeretem én a WC-t. Ott ha találok ilyen pilótát és még nem ismerem, azonnal megemlítem neki, hogy minden elismerésem és ilyen pilóták ellen élvezet harcolni (kimenettől független). Na ezt egyből szokta követni a kölcsönös adok kapok hizelgések és magasztalások. Sok ilyen barátságot kötöttem már az ellenkező oldalról. Pl: Yunus egyenes félelmetes ahogy a Spitet kezeli. Egyszerűen olyan dolgokat hoz ki abból a gépből, ami valami ördögi! Nem ész és értelem nélkül fordulózik, hanem B&Z-zik de úgy gazdálkodik az energiájával 6000 méteren is, hogy ha nem ismerném azt mondanám, hogy csítel. Persze erről szó sincsen. Már kölcsönösen felismerjük egymást. Múltkor meg is jegyezte miután jól megkergettem de sajnos nem tudtam lelőni, hogy 1 pillanat alatt leizzadt amint észrevette hogy én vagyok az. Ekkora bókot nem sűrűn kap az ember