IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #27352 na ez jó nap volt a rigán. Felmegyek hulla fáradtan, túlerő meg amit akartok. Az A6 ma különösen lomha volt és melegedős + a vörösök is folyton ellagoltak. Na de nem baj mondom, ellövöldözök én így is bár volt pár fúrcsa helyzet amit nem tudtam mire vélni. pl: tudtátok, hogy a mig3 am38 nem csak utoléri a zuhanó A4-es Fókaát hanem még körbe is ugrálj? Mert én nem tudtam eddig. Na mindegy, mert a hab a tortán, hogy egy agyhalott makikaki elkezdte szívni a vérem, hogy sosem segítek rajta és hogy milyen szemét vagyok. Állítom, hogy amíg be nem pampogott lövésem se volt hogy a világon van, mert annyi vörös hemzseget körülöttem, hogy számolni is felesleges lett volna. Hát szépen "összebarátkoztunk" de nem szeretem az ilyen távkapcsolatokat mert így nem tudom képen törölni hogy észheztérjen ahhoz meg se kedvem se gusztusom nem volt hogy átmenjek a vörös oldalra és vadásszak rá.
Hát csak ennyi. Ez a riga sose volt a szívemcsücske de addig nem megyek vissza amíg ki nem bannoltatom a gyereket az adminokkal.