IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
1700 és 2500 láb között repültünk,de többnyire a 2000 lábat (+ - 100láb)
kellett tartani és igen sima VFR alapján navigáltunk,hihetetlen ahogy szinte percre ki volt számolva az útvonal,mindig nézegette az óráját.
Nekem ez olyan érzés volt mint amikor először vezetsz forgalomban,nagyon sok mindenre kellett figyelni sebesség,irány,magasság,sodródás és akkor még a rádiózás,motor-műszerek,néha jegyzetelgetett az itinerbe(pedig itt az il2-ben is ezeket kell csinálni,de ez mégis más). Elképzelni sem tudom milyen lehet vakon repülni,ott aztán tényleg csak a műszereket az órádat és a térképet kell figyelned,kemény lehet,de gondolom ez is megszokás kérdése.
Ami még érdekes,hogy FSX-ben rengetegszer repültem hasonló útvonalat,most egyszerűen nem tudtam magamat betájolni,hogy épp hol vagyok,pedig az irány adva volt. Szinte leblokkolt az agyam a vezetésnél :)