IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Van egy jó sztorim!
    Kicsit had dicsekedjek.
    A 30. születésnapomra ezt kaptam a feleségemtől ajándékba.
    A mai napra lett lebeszélve az élményrepülés,de elég kalandosra sikeredett az odaérkezésem.
    Úgy volt lebeszélve,hogy Budaörsre kel mennem mert a Tökölön állomásozó gép nagyjavításon van,de ha kész lesz szólnak előtte. Reggel 3/4 kilencre volt lebeszélve a találkozó Budaörsre,negyvenre oda is értem. Felhívtam az asszonyt,hogy nézze már meg az email-ban a telszámot amit fel kell hívnom,mert én elfelejtettem. Rémülten közli velem,hogy küldtek egy másik mail-t,hogy elkészült a gép és szeretettel várnak a tököli reptér 1-es kapujánál 8:45-kor(ez egy cirka 3/4 órás út Budaörsről). Gyorsan felhívom a klubot telefonon,hogy nagy a baj:
    Itt állok a budaörsi reptér kapujában mert én azt hittem,hogy telefonon értesítenek a változásról és nem néztem az email-omat. Erre ő hááát valahogyan majd megoldjuk,legfeljebb az elméleti rész rövidebb lesz.
    Ezen felbuzdulva el is indultam Tökölre(hozzáteszem nem épp nyugodtan,hogy-hogy leh,tek ekkora láma),gondoltam rámegyek az M7-re onnan a M0-ra hipp-hopp ott leszek. De nagy igyekezetemben elsuhantam a nullás-lehajtó mellet...mondom most mehetek a kövi lehajtóig meg vehetek matricát,inkább fogtam magam félre álltam a leállósávba és szépen lassan visszatolattam azt a 3-400 métert.Na mondom újra sínen vagyok,de az M0-on megint balfasz voltam,mert tovább mentem a halásztelki lehajtónál is,még szerencse,hogy a következő lehajtótól is ismertem az utat és nem kellett sokat kerülnöm...de itt még nem ért véget a balszerencse sorozatom. Kamerát nem sikerült szereznem,mondom nem baj jó lesz a fényképezőm az is csinál videót bár nem olyan jó minőségben,de már a hangárnál voltunk amikor észre vettem,hogy a kocsiban hagytam...sebaj gondoltam majd a telefonommal készítek néhány videót meg képet,de az meg merülőben volt LOL.
    Végül is csináltam néhány képet a gépről,meg pontosan két videót,egyet a gurulásról egyet meg a felszállásról. Ezután vezetés közben mondja a pilóta,hogy ha gondolom csinál rólam pár képet,oda is adom neki a telcsimet,aszongya valami nem stimmel,nézem...megtelt a memória ,mondom később törlök valamit,ha lesz rá módom,de mire törölhettem volna lemerült a telóm........

Maga a repülés nagyon király volt. Tökölről szálltunk fel,onnan Budaörs érintésével Agárdig az egyenes repülést gyakoroltuk egy foduló után irány Százhalombatta,ezen a vonalon meg lehetett forgolódni kicsit emelkedni-süllyedni ezt fordulás közben is és csinált egy-két túlhúzott fordulót.Irány Kiskunlacháza,egyszer csak azt mondja a pilóta ,hogy ha van kedvem és bírom akkor csinálhatunk egy átesést...naná hogy volt kedvem,bírni már kevésbé bírta a gyomrom( egyébként leírhatatlan és kihagyhatatlan érzés).Innentől kezdve kerültem a "komolyabb" manővereket,nehogy rókázzak egyet. Még egy forduló meg egy kis emelkedés-süllyedés után irány Kiskunlacháza,majd Ráckeve érintésével Tököl leszállás.