IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Szerintem a tekerőkre a trimmet meg a flapset kell rakni . A kis csúszka a fék a csúszka melletti pici gomb a ts a hátsó mutató ujjal elérhető kerek valamire ami ugye egy négy állású kapcsoló vagy mi arra lehet a hűtőt a térképet meg ilyesmiket tenni. Nekem ezek nagyon kézre állnak .
    Ja a nagy tekerentyű közepén a nagy kék gomb az a futó. A joy nál ,meg ugyi a tűzgom az kétállású ,de a nagykala nekem a baloldali laposon van ,nézelődni a a középső hat al szoktam ,úgy hogy rákalibráltam a miniegeret.
    A jobb oldali kis gombok nézetváltások a bal oldali hat-on van a középnézet ha jobbra tolom. Meg még ilyesmik. Ja ugye ne feledkezzünk meg a joy on alul a három kapcsolóról oda motorindítás,prop,navi meg a tököm se tudja még miket raktam. De összességében a jobb oldalán levó háromállású tekerővel ugye meg tudod háromszorozni a lehetőségeket mert az a mod váltó . Az a lényeg ,hogy minden kézre essen. Ja és a tányért alul a rugó alatt grafitos zsírral kend meg ,az fontos.