IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    - Csak nagyon kevés pályán engedik össze a sugárhajtású gépeket a légcasvarosokkal, mert akkora a fölényük. És ott is mennyiségi limit van, egyszerre 2-4 lehet levegőben kb. Mondjuk ott is csak a 262-est lehet repülni, 163-assal online még nem repültem - kivéve a Jets 409 szervert, ott csak sugárhajtásúak vannak, illetve az UK-Ded3 szerón szokott lenni Korea map (Ultrapack gépei közt ugye Mig és Sabre is van már).
    - A host = Akihez csatlakozol a játék során. Ahol nincs név, csak annyi a player listben, hogy "server", azt a játékot nem egy lobbyn repkedő pilóta indította, hanem il-2 szerver progival "üzemeltetik". Az éjjel nappal futó szerverek ilyenek.
    - Nekem Win7 van, 64 bites, még a régi játékokkal sem volt gondom. A hardware-tól több függ, milyen régi cuccok vannak benne, azokhoz van-e rendes, frissített driver. Nem bántam meg, hogy XP-ről váltottam.