IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
    akárki akármit mond, én nem akarom szidni Oleget
    ha szétnézünk még ma sincs ehhez fogható játék a piacon, és valljuk be, amikor megjelent tényleg új szintre emelte a szimulátor fogalmát
    egy dolog van amiért lehet rinyálni, hogy nem haladnak a korral, és nem fejlesztették a játékot úgy ahogy kellett volna
    mert ugye ami nagy szám volt 10 évvel ezelőtt, az mára elavult
    de azért szerintem neki sem lehet könnyű amikor ennyien rágják a fülét és mindenki a maga igazát hangoztatja
    félreértés ne essék, én nem fogom a pártját, szerintem is rosszabbak a német gépek, és igazából nekik kellett volna megcsinálniuk a saját ultra packjukat, nem pedig moddereknek a játékot feltörve
    csak azt mondom, hogy rengeteg munkájuk van a játékban, és azért még mindíg rosszul esik ha egy órára leáll a lobby és nem tudunk repülni...