IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ online gyõzelmem 109K4-gyel TB3 ellen.
Legszerencsésebb: a Spit vs. 109-en egy imbolygó, rommá lõtt, füstölgõ, olajos szélvédõjû F2-essel mentem haza 0m-en kb 200-zal, amikor elém fordult egy másik Messzer, amit egy MiG üldözött. Kapáslövés a MiG után... Legnagyobb meglepetésemre leesett... (F2 fegyverzete ismeretében fõleg)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Kezdokent nem tudtam felismerni pl. a Spit-et, es nem tudtam elkepzelni, masok honna latjak mar messzirol..Ugy probaltam, hogy a felsegjelzest neztem, de mire meglattam, mar keso volt 😊
Egy ideje meggyõzõdésem volt, hogy online sosem fogok lelõni senkit. Aztán egyszer csak megtört a jég, eljött a soha vissza nem térõnek látszó alkalom, észrevettem egy éppen leszálló gépet. Vörös köd leszáll, szinte önkivelüten kívüli állapotban csak a célzásra öszpontosítva már jóval azelõtt hogy lõtávolba értem volna folyamatos tüzeléssel minden csõbõl rontottam az áldozatra. Végül is eltaláltam és leesett. Örömöm szinte határtalan volt, szívem majd ki ugrott, dübörgött bennem az adrenalin.
Csak kicsit késõbb, amikor magamhoz tértem, jöttem rá hogy saját gépet lõttem le saját bázis felett...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Volt ,hogy a kollega már rommá lõtte a gépem,manõverezésrõl már álmodni sem mertem, így szépen egyenes vonalban enyhén süllyedve haladtam saját terület felé. Emberem úgy gondolta ,hogy nem várja meg amíg leesek,(Úgyis megkapta volna a gyõzelmet) így hát meg akarta adni a kegyelemdöfést.
Nos buzgalmában alulról nekemrepült (amit nem is vettem észre) És leesett.
Én csodálkoztam a legjobban ,hogy kiírta a légigyõzelmemet. Volt ám nagy mosolygás mindkét oldalon.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
Nekem elsõ online "légigyõzelmem" úgy történt, hogy még VOW1-en La-5 fekete füstölõsre lõtte a messzert (akkor még nem robbant fel záros idõn belül) majd valamilyen oknál fogva nekemjött és leszakadt a szárnya <#vigyor>#vigyor> én meg simán hasraszálltam...
A mennyország biztos szebb, de a pokolban több az ismerős. Vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
De ez a LOL ez mindig sziven üt. Nálunk a TS en külön megkérünk mindenkit,hogy mellõzze a használatát.😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Én ettõl speciel hideglelést kapok.
Mikor beleptem, epp vege a missionnek, tolti a kovetkezot. 109-G2-ot kivalasztom, magyar felsegjelzes. Gondoltam, most kezdtuk, kigurulok a kifutora, onnan szallok fel. Hat ugylatszik paran nem igy gondoltak, mert kisebb tomegbaleset lett a taxi way-en..
Mondtam, ez meg elmegy, vadasszal nem lat elore.
Aztan fel ora mulva, egy seafirenek ellottem a szarnyat, es mikor szallnak le, egy Lowca nevu valaki (aki belem jott a kifuton) beall mogem, en eszrevettem, mikor kiirta a nevet, akkor visszaalltam, hogy leszalljak. O meg inkabb kopogott rajtam..
Megneztem tegnap a warn pontjait, 84. Ha esetleg nem sikerult volna leszallnom, akkor lett volna 2 ora bannja. Es mikor rakerdeztem, hogy vajon mitol kezdett fustolni a motorom, akkor a valasz ennyi: what?
Pluszba meg tegnap eleg nagy lagg volt, szerintem lattam is 90-fokos emelkedest, ha jol emlekszem 😊
A Spit vs. 109-en meg nincsenek is.
TALMÁCSI VILÁGBAJNOK!!!!!!!!!!
Dog szervereken meg abszolút nem érdekel,hogy lelõ valaki,az csak céllövészet számomra.A megválogatás mindenkire ,oldaltól függetlenül érvényes. Bár néha elgondolkodom ezen a sund modon is lehet ,hogy Olegnek van igaza. Én azért bízom a tisztességes harcosokban😊)
Az elõbbi csoportba tartozóak elég széles skálán mozognak. A "nem tudom, hogyan kell felszállni" kategóriától, a "minden gépet lelövök, ami elém kerül" kategóriáig. A kedvenc pilótáim mégis azok, akik a gépem szárnyára tekintve, rögtön lelõnek. A szárnyon a magyar felségjelzés díszeleg. Már többször elõfordult, hogy több sorozatot kaptam emiatt. Az egyik eset még ezen is túlmutat. Ju-88 bombázóval épphogy felszállok, mögém kerül egy 109 és lõni kezd. Figyelmeztetem, hogy saját gépet lõ. Erre megfordul, újra mögém kerül és lelövi a szárnyamat. Megkérdeztem, miért lõ, azt volt a válasz, amerikai felségjelzéssel minek repülök. Elküldtem melegebb éghajlatra, majd azt javasoltam, olvasson némi történelmet. Szerencsére kapott annyi warn pontot, hogy a következõ ilyen akciónál bannolta a szerver.
A túl jól repülõ pilótákkal meg az a bajom, hogy miért nem mennek olyan szerverekre, ahol hasonló tudású pilóták tömkelege van. Egyik ilyen "kedvenc" századom a JG2001. Elismerem, hogy jól repül néhányuk, de annyira kilóg az eredményük a statisztikából, hogy az már gyanús. A baj az vele, hogy jó sok bevetésbõl, mindössze hatszor halálozott el. Néhány track-t felvettem, mert kíváncsi voltam rá, hogy mit csinál. Az az érdekes, hogy egyáltalán nem óvatosan repül, bele megy kiszámithatatlan helyzetekbe. Most azt nem tudom, hogy hova mennek a lövedékek, mert ugye a track ebben nem igazán mérvadó. Épp ezért vizsgáltam inkább a stílusát. Simán lenn alacsonyan dogol több géppel is és nem tudják lelõni. A tapasztalat azt mondatja vele, hogy ilyen helyzetekben, óhatatlanul is beleszalad az ember egy-egy véletlen sorozatba és leesik. Sajnos ezen a szerveren nincs ellenõrzés, hogy vannak-e gyanús esetek.
Ennek az egyik eredménye a soundmod, de bármi, hangsúlyozom bármi átírható benne, egy kis programozói tudással... Repmodell, sérülésmodell, motorok, fegyverek, AI, ...
Ez nem uszító duma, de az egész orosz fórumokról indult, és sokáig "titokban" tartották. Nem lehetetlen, sõt valószínû, hogy többen is használnak csalási céllal megpiszkált programot online (nem feltétlenül csak oroszok).
GOOBY, pls
... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...
DE minap pl volt egy furcsa esetünk,WAR-on gyönyörû pingek,kötelékben simán repültünk ,szóval minden sima volt. Na de amikor megjöttek az orosz kollegák,hát volt olyan csúszkálás,hogy átlósan a komplett 19"-os képernyõt átlaggolták. Ez egy gépnél még elfogadható is lenne,de itt minden orosz gépe így viselkedett. Volt ám vakarózás ,meg mindenki érdeklõdött hogy másnál is így van e. Na az gyanus volt.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
El is ment a kedvem az egésztõl <#shakehead>#shakehead>
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Üldözöm a 109 est, sz@rrá lövöm, orrán száján füstöl, erre mint a villám fölhúz függõlegesen, még a füst is megtörik 90 fokban (!) úgy, hogy a gép orra a föld felé áll...
Ebben mi a jó, nem értem...
(szerencsére csak gagyi szervereknél)
GOOBY, pls
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
---
Mai sikerélményem: Quick Mission Builder - Korall tenger - 4 japo és egy hordozó ellen egymagam. Hármat még a fedélzeten szétbombáztam, a negyediket már a levegõbõl szedtem le, majd... SIKERESEN LESZÁLLTAM A SAJÁT HORDOZÓMRA!!!! 😊
... az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez így van...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kedvenc esetem. Refly után hallom, hogy légiriadó van a bázison (ez a bázis földi cél volt az ellenfélnek, ennek ellenére egyedül "állomásoztam" rajta :| ). Felszálltam az A9-esemmel (Default fegyverzet, 50% üzemanyag). Kiszúrtam egy pöttyöt pont a kifutó felett, lehetett vagy 5000m magasan, éppen indult az ellenfél vonalai felé.
Gondoltam, barátom most véged van.
Kb 20 percig sompolyogtam a nyomában. Felváltva e emelkedtem 350km/h-val és repültem szintben végsebességgel, hogy ne maradjak le, de az istennek nem bírtam utolérni. Végig pont alatta repültem. Rég ellenséges területen voltunk, már leereszkedett 3000-re amikor beértem, és két támadásssal sikerült leküldeni.
Az a zért büntet😊)
\"Annyira szeretem az IL2-t, hogy még az is jó, mikor lelőnek!\":F
Itt nem akkor vagy ász ha megölsz mindenkit hanem ha túléled és leszállsz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF